Фан клуб - РК Вардар

оф топик,поврзано со Вардар.
вчера Веспрем,едвај со Брест излегоа на крај.На таа сила што ја имаат,требаше 5-7 разлика да ги тепаат

вчера Веспрем,едвај со Брест излегоа на крај.На таа сила што ја имаат,требаше 5-7 разлика да ги тепаат
Аман бе луѓе Мешков не е Тинекс пролет [emoji77]

Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk

Totalno neizbalansiran tim, imaat 4 sredni bekovi koj od koj podobar, levo isto preterano pokrieni, od takvi timovi treba Vardar da kupuva igraci,totalno bes kompas se dodeka imaat 10 sredni, 7 levi bekovi , 8 pikeri nema da gi bide..... tim kasa popara im fali uste 3-4 treneri da se kompletiraat

Totalno neizbalansiran tim, imaat 4 sredni bekovi koj od koj podobar, levo isto preterano pokrieni, od takvi timovi treba Vardar da kupuva igraci,totalno bes kompas se dodeka imaat 10 sredni, 7 levi bekovi , 8 pikeri nema da gi bide..... tim kasa popara im fali uste 3-4 treneri da se kompletiraat
4 пикери кој од кој појаки, два средни имаат на сите позиции се одлично покриени,со две екипи ЛШ можат да играат.Стручен штаб се 14 луѓе.јас очекувам да газат.

Добри се Брест. Лани, Веспрем со одбрана на пенал во последна секунда глава спаси таму. Ќе скинат бодови они оваа година. Само да се надеваме не и на нас. Лани губевме 7 разлика кај нив, па спасивме некако нерешено.

А, добро би ни дошол нас бек шутер. Се надевам дека ќе се реализира тоа.

Bravo eurofarm pozitivno me iznenadija dobra igra imaat

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
јас за Спартак навивам

Оваа дискусија продолжете си ја во фан клубот на Работник, затоа го отворивме бем ли му мајката, не на 10 теми различни да ги коментирате.

Абе шо нагаѓате ене го Деревен у Битола го трти Работник за 10 минути пет гола им дае:vozbud::ROFLMAO:

Golmanov na rusive ne e los za sega. Mnogu e bitno za golman da ne mu pagja koncentracija koga gi ima onie situacii sut pod faul i da gi fakja onie shutevi koga odbranata e dobro postavena. Sega ova so bitolcani moze ne e relevantno ali mora da se odnesuvame poagresivno i ako slucajno prkne nekoj interesen igrac, da ne smee da potpise za drug klub. Treba frontalno da gi napadneme onie mladi hrvati/slovenci za koi sto e zainteresiran Zagreb.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пекелер кариера му уништи на Деревен. Никогаш не се поврати после кинењето на лигаментите. А ѕвер беше.

Мило ми е што сега почнал да дава колку толку солидни партии кои потсетуваат на неговата стара форма

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Добри се Брест. Лани, Веспрем со одбрана на пенал во последна секунда глава спаси таму. Ќе скинат бодови они оваа година. Само да се надеваме не и на нас. Лани губевме 7 разлика кај нив, па спасивме некако нерешено.

А, добро би ни дошол нас бек шутер. Се надевам дека ќе се реализира тоа.

Ај веати се назад да видиш со кој тим игравме лани со Мешков таму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom