Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе луѓе Мешков не е Тинекс пролет [emoji77]оф топик,поврзано со Вардар.
вчера Веспрем,едвај со Брест излегоа на крај.На таа сила што ја имаат,требаше 5-7 разлика да ги тепаат
вп споредба со Веспрем е Тинекс...Аман бе луѓе Мешков не е Тинекс пролет [emoji77]
Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk
оф топик,поврзано со Вардар.
вчера Веспрем,едвај со Брест излегоа на крај.На таа сила што ја имаат,требаше 5-7 разлика да ги тепаат
4 пикери кој од кој појаки, два средни имаат на сите позиции се одлично покриени,со две екипи ЛШ можат да играат.Стручен штаб се 14 луѓе.јас очекувам да газат.Totalno neizbalansiran tim, imaat 4 sredni bekovi koj od koj podobar, levo isto preterano pokrieni, od takvi timovi treba Vardar da kupuva igraci,totalno bes kompas se dodeka imaat 10 sredni, 7 levi bekovi , 8 pikeri nema da gi bide..... tim kasa popara im fali uste 3-4 treneri da se kompletiraat
Џек Палмер?Dogovoren e eden poranesen NFL igrac, ke go spremat do polusezona za bek shuter, ke vidime sto ke bide![]()
Bravo eurofarm pozitivno me iznenadija dobra igra imaat
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
јас за Спартак навивам
Абе шо нагаѓате ене го Деревен у Битола го трти Работник за 10 минути пет гола им дае![]()
Добри се Брест. Лани, Веспрем со одбрана на пенал во последна секунда глава спаси таму. Ќе скинат бодови они оваа година. Само да се надеваме не и на нас. Лани губевме 7 разлика кај нив, па спасивме некако нерешено.
А, добро би ни дошол нас бек шутер. Се надевам дека ќе се реализира тоа.