LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Што тие проблемот, зошто сеуште ги браниш овие психопати?....
Па така било, па онака било.
Што тие проблемот, зошто сеуште ги браниш овие психопати?....
Значи ли ова дека избори не ќе има пред 2030 година?Од владејачката СДСМ велат дека не се за предвремените избори, а доколку би се одржале, тогаш најдобра опција е октомври 2020 година, но никако пред одлуката за почеток на преговори со ЕУ и самитот на НАТО во Лондон.
А како дошле, зошто дошле никому ништо а?Што тие проблемот, зошто сеуште ги браниш овие психопати?
Па така било, па онака било.
не е од сега...Не е прикриен туку истакнат и горд Северџан,а за истото поседува и сертификат
,,,aj vaka ti kako poupaten vo ovaa rabota ta prosvetli ne,,А како дошле, зошто дошле никому ништо а?
Не е тоа бранење на организаторот?
а што ќе ти се избори кога и онака изборот(менито) го составува друг и кога фактички избираш кој ќе биде оној што наредните години ќе те .... додека им служи на газдите!Значи ли ова дека избори не ќе има пред 2030 година?
Одлично тогаш. Значи Заев ќе му рече на Харадинај, шетај бе, овие има да згнијат по македонски затвори. Прилично едноставно.Мислев за осмина војници.
Автоматски споено мислење:
Е сега не сум сигурен дали Харадинај бил против Мијалков. Не ме интересира баш што се случило натаму границата. Ме интересира наваму кој ги канализирал многу лесно 40 разбојници со тони оружје, а јас не можам два лустера да донесам од Косово. Ти ми викаш Заев од опозиција тоа го сторил, Заев со партија со власт една општина.
Не знам дали знаеш ама мртви се тие со кои наводно се договорени, убиени после приведување, сигурно сакаа да прикријат врската со Заев.
Он е толку јак, а они се толку немоќни, замисли ги избркаа самите селани од едно липковско село кога сакаа првично таму да се стационираат.
Како што ќе ми се избори? Ќе заработам 3000 со држење на УВ ламба во рака...а што ќе ти се избори кога и онака изборот(менито) го составува друг и кога фактички избираш кој ќе биде оној што наредните години ќе служи на газдите!
Ајдеее мајката!Е сега не сум сигурен дали Харадинај бил против Мијалков. Не ме интересира баш што се случило натаму границата. Ме интересира наваму кој ги канализирал многу лесно 40 разбојници со тони оружје, а јас не можам два лустера да донесам од Косово. Ти ми викаш Заев од опозиција тоа го сторил, Заев со партија со власт една општина.
Севреџаните се пуштени на нај-јако!Северџанија...
тоа е оној штипскиот Севреџан Баразаоро кој со двете раце гласаше на референдум (и со сиот ум ќе му бил зачуван идентитетот) и сега кога видел дека испаднал овца лае на месечината. Такви има еден ....Прегледај го приврзокот 216181
neli nacionalnosta makedonska ke bese?
Tие може и ноеври да не организираат тоа е најмал проблем. проблемот е што никој не им прави притисок за избори.Ако се толку убедени дека ќе победат,зошто не организираат и си обезбедат уште 4 години мандат?
Прикаски за мали деца.
Мицкоски и неговите пајташи постојано вршат притисок. Нема нешто да изјават, а да не завршат со зборовите: „Затоа оваа влада треба да си замине“. Навистина со половина уста, ама ете вршат притисок...Tие може и ноеври да не организираат тоа е најмал проблем. проблемот е што никој не им прави притисок за избори.
Не е тоа моја работа.,,,aj vaka ti kako poupaten vo ovaa rabota ta prosvetli ne,,
,,,kako doshle,,,
,,,zoshto doshle,,,
,,,kako toa nekomu neshto,,
,,,kakvo e toa branenje,,,
,,,koj e organizatorot,,,
Секако дека може, не сум против тоа. Само сакам да не е ова крај на приказнава, ми се вреѓа ова интелигенција која ја имам што мислат дека ќе верувам дека овие 40 тина дошле да направат Голема Албанија.Одлично тогаш. Значи Заев ќе му рече на Харадинај, шетај бе, овие има да згнијат по македонски затвори. Прилично едноставно.
Кој мислиш дозволува да стане државава џихадистан?Ајдеее мајката!
Па ти целосно ме разочара, ти си бил за жалење, џихади браќата пренесуваат тони оружје, наркотици какви сакаш, проституција (па бели робинки, црни робинки и по некое детенце), ваму бубрег таму рожница, од Блиски Исток до Афганистан ги имаат сите демоНкратски кампови поминато... а ти лустери ќе шверцуваш. Тоа е како меѓу глутница хиени да бидеш шарена хиена,..
Не, не, тоа не е добро.
Тук да прашам, велиш одиш ваму таму па сигурно гледаш и видиш дека полека ама сигурно Скопје и делови од западна Македонија се претвораат во Џихадистан, ти смета ли тоа и ако ти смета колку ти смета, ако пак ти е мило и драго, зошто? Оваја скопскава ци.... не ја прашвам затоа што знам дека тие мислат дека тоа е оној свет кој тие долго го очекувале!
Севреџаните се пуштени на нај-јако!
Не е ни чудно, сепак по една лавина од скандали(да не ги набројувам толку ги има што може некој да заборавам), криминали и велепредватсва треба да се мисли и како да се сочува глаата. Парите ги зедовме ама шо фајде ако не може да ги трошиме, ако некој не стави во зандани и ужива со нашите пари, а ние цело време крв на свои луѓе проливме ... за да ги заработиме и име сменивме и туѓи слуги станавме!
тоа е оној штипскиот Севреџан Баразаоро кој со двете раце гласаше на референдум (и со сиот ум ќе му бил зачуван идентитетот) и сега кога видел дека испаднал овца лае на месечината. Такви има еден ....