- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.458
- Поени од реакции
- 43.323
Немаш тука такво ауто?Да препорачате некој добар авто плац преку кој може да нарачам кола од странство да ми донесат?
Немаш тука такво ауто?Да препорачате некој добар авто плац преку кој може да нарачам кола од странство да ми донесат?
Најголем дел на плацовите се со удрени коли поправени и вратена километража. Изгледа ова ќе да е причината за да бара кола од странство.Немаш тука такво ауто?
Мислиш убавите коли на запад се ефтини?Најголем дел на плацовите се со удрени коли поправени и вратена километража. Изгледа ова ќе да е причината за да бара кола од странство.
Јас знам дека зачувана и евтина не идат во иста реченица.Мислиш убавите коли на запад се ефтини?
Да, а царина и други давачки додека платиш место 5 ќе те чини 7 илјади. Најубаво од тука е да земеш, џабе сите малтретирања кога исти курац ти се фаќа дали тука или таму кога немаш буџет. Солидни коли има до 4000 илјади што се возени низ мк, нормално бензинци, но тие ги заоѓате и идете по кршевите.Јас знам дека зачувана и евтина не идат во иста реченица.
Пример:
- Кола од 3000евра од запад , тука ја продаваат за 5000евра.
- Кола од запад од 5000евра ќе е далеку подобра од овие тука што ги продаваат за 5000евра.
Auto Welt Кочани.Нема шанси да ти подвалат.Малку се поскапи ама тоа се одбирани возила,немаш промашај со нив.Јас касно ги дознавДа препорачате некој добар авто плац преку кој може да нарачам кола од странство да ми донесат?
Така е.Другар у Германија плати Бемве 5ка поскапо од тука на Македонски таблици што коштаат,200.000 му сврте само филти и уље мењаше.Колку пари толку музикаЈас знам дека зачувана и евтина не идат во иста реченица.
Пример:
- Кола од 3000евра од запад , тука ја продаваат за 5000евра.
- Кола од запад од 5000евра ќе е далеку подобра од овие тука што ги продаваат за 5000евра.
Мазда 6 2005/06/07 бензин барам...Немаш тука такво ауто?
Два клучни совети за 6ката како претходен сопственик.Мазда 6 2005/06/07 бензин барам...
Кај нас потешко, само дизели возат.
И јас мислам дека Меривата е далеку подобра од Корсата и во вожња и функционалност и мене и за изглед. Добро е некој што има да кажи мислење од прва рака што ја има.Ај сега ако знае некој да каже.Зошто Меривата е иста цена со Корсата а е според мене каде каде по кола.Неквалитетна изработка ли,што ли?Кварливи ли се или што е работава?
Дизел или бензин?Ај сега ако знае некој да каже.Зошто Меривата е иста цена со Корсата а е според мене каде каде по кола.Неквалитетна изработка ли,што ли?Кварливи ли се или што е работава?
Иако не ми е верно.. дали е можно ради прегорена сијаличка?Štom.izleguva na displej....odma na kompjuter