INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
Барем да имаше како оние блицевине од "Луѓе во црно " штранк и нема страдања.Се знеа која, не дека има некој избор, партијата будимпештанскиот азилант и сите ќе се правиме како ништо да не се случило во 2010-2015.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем да имаше како оние блицевине од "Луѓе во црно " штранк и нема страдања.Се знеа која, не дека има некој избор, партијата будимпештанскиот азилант и сите ќе се правиме како ништо да не се случило во 2010-2015.
Што и фалеше на ул.4ти Јули - Ѓорче, за оној фламингосон Наумоски цела да ја раскопа не ми е јасно... Во простор од 3 метра треба да се разминеш со автобус,шлепер,комбе...
За квалитетот и брзината на изведба на градбите не навлегувам зошто да почнам да пишувам, ќе го турнам серверот на форумов. Само знам дека мораше нешто да се направи на 4 јули бидејќи кога ќе почнат дождовите езеро е со денови. На тој дел не се работи за обично асфалтирање туку се менуваат цевките од канализацијата.А доле кај дексион?И таму ради поплава?
Бандаш ќе искривиш на камењата
За квалитетот и брзината на изведба на градбите не навлегувам зошто да почнам да пишувам, ќе го турнам серверот на форумов. Само знам дека мораше нешто да се направи на 4 јули бидејќи кога ќе почнат дождовите езеро е со денови. На тој дел не се работи за обично асфалтирање туку се менуваат цевките од канализацијата.
Ова мислиш дека е за во темава?Улицата од кај Кендо до самопослугата беше топ. Јас не знам зошто баш на тој дел се асфалтира. Наместо да асфалтира од самопослугата до амбулантата....
Каци бе ти?Жив си бил???А после година дена која партија ќе ја замени на власт?
Aј бе не драпај, портокаловине објекти (чим не се цевки според тебе) кај слаткарата што седеа пред 2 недели што беа, НЛО?Цевки не видов да се менуваат, значи не се поставува ништо ново, туку само се асфалтира.
Што и фалеше на ул.4ти Јули - Ѓорче, за оној фламингосон Наумоски цела да ја раскопа не ми е јасно... Во простор од 3 метра треба да се разминеш со автобус,шлепер,комбе...
Градоначалникот на поминување ја изгубил дипломата. Ќе прекопуваат додека не ја пронајдат.А доле кај дексион?И таму ради поплава?
Бандаш ќе искривиш на камењата
Mickovski, janusev, naumce i drugi...Каци бе ти?Жив си бил???
Абе види интересно е доскочици на форум да се прават ама стварно на населбата и треба апгрејд на канализацијата. Сега за квалитетот на изградбата..Градоначалникот на поминување ја изгубил дипломата. Ќе прекопуваат додека не ја пронајдат.![]()
Мислам дека бабата е онаа на чија сметка биле уплатени парите, а наводно и’ ги одзеле.Героски: Бабата кажала за парите, ќе биде незгодно на Бихаќка
Златица станала баба ??
Не сум видел каков е квалитетот, а и да видам што ќе разбеерам.Абе види интересно е доскочици на форум да се прават ама стварно на населбата и треба апгрејд на канализацијата. Сега за квалитетот на изградбата..
СамопослугаУлицата од кај Кендо до самопослугата беше топ. Јас не знам зошто баш на тој дел се асфалтира. Наместо да асфалтира од самопослугата до амбулантата....
Која е 4ти јули? Таа накај гробиштата или таа накај Мирче Ацев?Што и фалеше на ул.4ти Јули - Ѓорче, за оној фламингосон Наумоски цела да ја раскопа не ми е јасно... Во простор од 3 метра треба да се разминеш со автобус,шлепер,комбе...