Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Се знеа која, не дека има некој избор, партијата будимпештанскиот азилант и сите ќе се правиме како ништо да не се случило во 2010-2015.
Барем да имаше како оние блицевине од "Луѓе во црно " штранк и нема страдања.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Што и фалеше на ул.4ти Јули - Ѓорче, за оној фламингосон Наумоски цела да ја раскопа не ми е јасно... Во простор од 3 метра треба да се разминеш со автобус,шлепер,комбе...
Улицата од кај Кендо до самопослугата беше топ. Јас не знам зошто баш на тој дел се асфалтира. Наместо да асфалтира од самопослугата до амбулантата....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А доле кај дексион?И таму ради поплава?
Бандаш ќе искривиш на камењата
За квалитетот и брзината на изведба на градбите не навлегувам зошто да почнам да пишувам, ќе го турнам серверот на форумов. Само знам дека мораше нешто да се направи на 4 јули бидејќи кога ќе почнат дождовите езеро е со денови. На тој дел не се работи за обично асфалтирање туку се менуваат цевките од канализацијата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
За квалитетот и брзината на изведба на градбите не навлегувам зошто да почнам да пишувам, ќе го турнам серверот на форумов. Само знам дека мораше нешто да се направи на 4 јули бидејќи кога ќе почнат дождовите езеро е со денови. На тој дел не се работи за обично асфалтирање туку се менуваат цевките од канализацијата.
Во заблуда си. Никогаш немало вода/вирчиња на 4 јули. Дури и на најаките врнежи. Цевки не видов да се менуваат, значи не се поставува ништо ново, туку само се асфалтира.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Улицата од кај Кендо до самопослугата беше топ. Јас не знам зошто баш на тој дел се асфалтира. Наместо да асфалтира од самопослугата до амбулантата....
Ова мислиш дека е за во темава?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
Коста Петров прво се "симна од врвот" за да ги води односите со јавност т.е да ја одржува Facebook страната на тогашниот министер за здравство Арбен Таравари (ПР експерт де, исто како Васиљ Велит). Сега гледам се симнал уште подоле, добил некаква си функција во партија на аналфабети, каде Брат Љубе, Стојанче, Лешоски, Самка, Цацко К15, Цветанка Ласкова и останата боранија се советници во Владата, а Садула Дураку вицепремиер.

Изгледа стратегијата му е со копање надолу да се стигне до врвот. Нема да ме чуди ако за некоја година се искачи уште повисоко кон врвот, како личен шофер на Мира Дизел.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Цевки не видов да се менуваат, значи не се поставува ништо ново, туку само се асфалтира.
Aј бе не драпај, портокаловине објекти (чим не се цевки според тебе) кај слаткарата што седеа пред 2 недели што беа, НЛО?

Воедно, со зафатот ќе се постави нова водоводна, атмосферска и фекална мрежа на дел од оваа сообраќајница.

D

Deleted member 12196

Гостин
Што и фалеше на ул.4ти Јули - Ѓорче, за оној фламингосон Наумоски цела да ја раскопа не ми е јасно... Во простор од 3 метра треба да се разминеш со автобус,шлепер,комбе...
А доле кај дексион?И таму ради поплава?
Бандаш ќе искривиш на камењата
Градоначалникот на поминување ја изгубил дипломата. Ќе прекопуваат додека не ја пронајдат. :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Градоначалникот на поминување ја изгубил дипломата. Ќе прекопуваат додека не ја пронајдат. :pos:
Абе види интересно е доскочици на форум да се прават ама стварно на населбата и треба апгрејд на канализацијата. Сега за квалитетот на изградбата..

D

Deleted member 12196

Гостин
Мислам дека бабата е онаа на чија сметка биле уплатени парите, а наводно и’ ги одзеле.
Автоматски споено мислење:

Абе види интересно е доскочици на форум да се прават ама стварно на населбата и треба апгрејд на канализацијата. Сега за квалитетот на изградбата..
Не сум видел каков е квалитетот, а и да видам што ќе разбеерам.
И кај мене се (пре)асфалтира еден локален пат. Замачкуваат преку стариот асфалт, а нам ни ги замачкуваат очите.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Самопослуга :D
Автоматски споено мислење:

Која е 4ти јули? Таа накај гробиштата или таа накај Мирче Ацев?

M

Macedon1um

Гостин
Јовановиќ кој навреме го напушти бродот што тоне гледам убаво „распалил“ по владата

Рака на срце цел текст му е на место, многу ветија ништо не направија и се излажаа накратко

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom