- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.304
- Поени од реакции
- 5.602
Од кога ке направиш допуна на документи, колку време у просек се чека за било каква дополнителна информација?
Процедурата ја започнав во конзулатот не во Софија затоа можам да проверувам и на двата начини.Zdravo ako mozes da mi odgovoris kakov e toj broj po konsultski pat I kade go pisuva toj broj poz
cestito I ja sam preko 2 bracet i potvrda sam poloziteln negde oktomvr ili noemvriПрегледај го приврзокот 215678Прегледај го приврзокот 215678
Ovaa na zet mi vcera mu se smeni so dokumenti preku VTOR BRATUCED I POTVRDA OD STRUMICA. Ke bide za site!!!!! Samo trpenie
fala na odgovor inaku kade potocno ja zapocna procedurata jas bev vo Bitola a nemam takov broj (inaku sum odbiena od vice pred desetina dena taka sto proveruvav so broj na molba i pin) dodeka moj prijatel e isto preku Bitola pred nekoj mesec proveri vo dolnoto pole po konsulstski pat sto e mu pisuvase deka udostoverenieto e prateno vo Bitola a podocna koga proveruvase na gornite mu pisuvase ceka potpis pa i nego vo ist den so mene go odbija neznam zosto taka mnogu i ne se razbiram.pozПроцедурата ја започнав во конзулатот не во Софија затоа можам да проверувам и на двата начини.
Jas sum so 14xxx 2016 intervju 12 januari 2018 od maj cekam potpis a uste kolku ne znamZdravo dali nekoj znae uste kolku ke cekame nie 12xxx/2016,intervju 14 noemvri 2017 vi blagodarime od napret na odgovorot
Pa stom si po konzulski pat treba tamu i da si proveruvas,nemojte da mesate i gledate pogresni prepiskifala na odgovor inaku kade potocno ja zapocna procedurata jas bev vo Bitola a nemam takov broj (inaku sum odbiena od vice pred desetina dena taka sto proveruvav so broj na molba i pin) dodeka moj prijatel e isto preku Bitola pred nekoj mesec proveri vo dolnoto pole po konsulstski pat sto e mu pisuvase deka udostoverenieto e prateno vo Bitola a podocna koga proveruvase na gornite mu pisuvase ceka potpis pa i nego vo ist den so mene go odbija neznam zosto taka mnogu i ne se razbiram.poz
da bev po konsultski pat megutoa jas nemav takov broj tuku na eden list sto mi go dadoa pisuva pravosudie na R.Bugarija imase samo pin i uste eden broj na molba ne mi bese jasno toa zatoa se zainteresirav inaku fala na mislenje pozPa stom si po konzulski pat treba tamu i da si proveruvas,nemojte da mesate i gledate pogresni prepiski
Cestito,od koja data bese na polozitelno?
Ти благодарам многу! Во шок сум.Честиткииии,ете и кај тебе бидна!!!
Ти благодарам, бев од почетокот на октомври, но точно од која дата не се сеќавам. Иначе од 2014 чекав. Сите кои чекате да добиете!Cestito,od koja data bese na polozitelno?
На документот што ми го дадоа од конзулатот ги има и двата броја и не се случило да имам различни статуси.fala na odgovor inaku kade potocno ja zapocna procedurata jas bev vo Bitola a nemam takov broj (inaku sum odbiena od vice pred desetina dena taka sto proveruvav so broj na molba i pin) dodeka moj prijatel e isto preku Bitola pred nekoj mesec proveri vo dolnoto pole po konsulstski pat sto e mu pisuvase deka udostoverenieto e prateno vo Bitola a podocna koga proveruvase na gornite mu pisuvase ceka potpis pa i nego vo ist den so mene go odbija neznam zosto taka mnogu i ne se razbiram.poz
И ЈАС СУМ ИСТИОТ ИНТЕРВЈУ 23.01.2018 ОД МАЈ ПОТПИС ЧЕКАМ СО БР.НА МОЛБА 169XX/2016Jas sum so 14xxx 2016 intervju 12 januari 2018 od maj cekam potpis a uste kolku ne znam