Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
народов кај со тоа паранојата почна да паничи кога се појавија бомбите на Заев, као им грееле на сите телефоните, да не ги слушале, сега ќе фатат со ножеви по сунѓерот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
народов кај со тоа паранојата почна да паничи кога се појавија бомбите на Заев, као им грееле на сите телефоните, да не ги слушале, сега ќе фатат со ножеви по сунѓерот
Нешо слично као тебе на пр.Како од Марс да е , многу чудно збора, немом да ја раберам ништо,некако чудно ги поврзува зборовите и речениците ,so vikat amerikancite spooky
Случај Надеж нема СЈО сеуште така слободно е да се надевам и да навивам.
Aa Ne ne neНешо слично као тебе на пр.![]()
не иде тоа така лесно батка, особено ако фајловите ги бришел некој поупатен во тие работи, да не влегувам во технички детали. Особено што постои веројатност дека фајловите биле енкриптирани.Едно бесплатно програмче кое може да се симне со срч на гугл наречено Recuva може да ги поврати сите избришани фајлови.
Ако не ова, тогаш сигурно има компјутерџија (да не кажам хакер) кој може тоа да го среди. Очајна лага ќе биде ако се извадат на „неаме докази, избришани се фајловите од комјутер“.
Не знам колку била спремна и како бришела. Ако јас ги бришам такво програмче не ќе ги поврати.Едно бесплатно програмче кое може да се симне со срч на гугл наречено Recuva може да ги поврати сите избришани фајлови.
Ако не ова, тогаш сигурно има компјутерџија (да не кажам хакер) кој може тоа да го среди. Очајна лага ќе биде ако се извадат на „неаме докази, избришани се фајловите од комјутер“.
И јас прочитав, ама некако конфузно беше. Пронашле уред за прислушување во фотелјата, троседот и уште некаде (не се сеќавам што беше). Уред (во еднина) а наведени повеќе места.еве незнам дали е шпекулација веста што излезе денес (ќе ја земам со огромна резерва) дека нашле прислушкувач во мебелот на Катица, али ако е вистина ова ондак да не си им во кожа на СДС
не иде тоа така лесно батка, особено ако фајловите ги бришел некој поупатен во тие работи, да не влегувам во технички детали. Особено што постои веројатност дека фајловите биле енкриптирани.
Не знам колку била спремна и како бришела. Ако јас ги бришам такво програмче не ќе ги поврати.
И јас прочитав, ама некако конфузно беше. Пронашле уред за прислушување во фотелјата, троседот и уште некаде (не се сеќавам што беше). Уред (во еднина) а наведени повеќе места.
Ако јас бришам „обичен“ стручњак не може да ги поврати. Можеби ФБИ или ЦИА имаат начин, ама во Македонија не верувам.Затоа кажав дека доколку ова не помогне, веројатно има некој стручен што може да ги поврати фајловите
Almeida го има на други теми како за Турција и насилства во Македонија a берикот дефокусира со рудници и слични еко теми.Ама затоа сега имаат добра замена во blackadder,babaroska и Trolejbus.