Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne e moe denes potpisano..
Образувана преписка N:8941/2017/31.08.2017 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 118 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.

Денес и на едно чупе заедно шо поддадовме док му потпишаа. Указ 118. Положително од крај септ 2017.
Документи со некој документ од прабаба.

@Honkonk mislam deka i kaj tebe ima ako ne se lazam:)
Не се лажеш, мене ме има во указ 118, а видов дека има и многу други. :) Сите да си дочекате.
Подоцна ќе пишам детали, нема да останам должен.

Не се лажеш, мене ме има во указ 118, а видов дека има и многу други. :) Сите да си дочекате.
Суперр,баш се израдував,со здравје и со среќа да си го служиш!!!!!
Поздрав

Од 8900 па нагоре вклучувајки ги и 9000+ се со имиња од Македонија. Да се надеваме и на указ 119 па и евентуално 120 пошто немаше ништо за Август, указ 117 беше од крај на Јули.

Со среќа, баш ми е мило. И ти се утепа од чекање тука со нас. Кога пиша сега мислам дека се израдував исто како мене да ми потпишале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom