Така сее Тимче писни малко ..иначе денеска тај дождо как ме изнервира,расипа ми сите планове ...Престанејте ftopic:!
И на мене ми расипа плановите... планираах да одам на школо ама ко видех дожд ич не ми се излеваше и преспијах си до 1 :pos2:Така сее Тимче писни малко ..иначе денеска тај дождо как ме изнервира,расипа ми сите планове ...
Продавам шпоре 1 месец користено топле без да му стааш дрваОглас:
Продавам нов, користен 2 недели Sony Ericsson W800i, ако некој е заинтересиран нека ме исконтактире.
Банирам од тема бесплатно.Продавам шпоре 1 месец користено топле без да му стааш дрва
ХахахахАх.... :pos2:Банирам од тема бесплатно.
Колко му тераш ??Оглас:
Продавам нов, користен 2 недели Sony Ericsson W800i, ако некој е заинтересиран нека ме исконтактире.
3500 фиксно, без ценкане, нов е телефоно, истото му го кажах и на А1ТЕАМ.Колко му тераш ??
Преку таквото веќе од тебе и твојот покер. На 1000 места пишуваш. Отвори една тема у “Хоби“ и што уште замараш по другите теми.Абе струмичане ајде сите играте на фејсбук покер, еве јас организирам покерче со награди па ајде повелете Линк до тема
1000? Дека виде на друго место дека имам пишано?Преку таквото веќе од тебе и твојот покер. На 1000 места пишуваш. Отвори една тема у “Хоби“ и што уште замараш по другите теми.
не 1000, ама ного замараш низ форумите со тај покеро.1000? Дека виде на друго место дека имам пишано?