Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгубени беа скроз, којзнае зошто. Клоп се вади на тоа дека е почеток на сезона ама ако продолжат вака, ќе биде борба и у ПЛ.Вака лошо пул не се бранел не знам од кога...
Добра игра со лоша среќа и 4 грешки кои одма беа казнети. Позитивно сум изненаден од играта на Челзи како негов фан. Али јбг, Френки има 150 IQ и спаѓа во 0.5% од најпаметните у свет нормално дека ќе има импакт веднаш, да загине Роман/Марина или некој друг дебил со IQ < 90 ако му даде отказ после 1 лоша сезона. Френк треба да биде нешто како Венгер во Арсенал и Фергусон во Мен Ју. Да се надеваме дека истото го мисли и кретенот Руски.Од вчерашниот перформанс на Челзи, имам прашања кои ме мачат: Дали Ман Ју е прејак годинава или пак Челзи имаа лош ден на стариот трафорд...
него само пари го занимаатДобра игра со лоша среќа и 4 грешки кои одма беа казнети. Позитивно сум изненаден од играта на Челзи како негов фан. Али јбг, Френки има 150 IQ и спаѓа во 0.5% од најпаметните у свет нормално дека ќе има импакт веднаш, да загине Роман/Марина или некој друг дебил со IQ < 90 ако му даде отказ после 1 лоша сезона. Френк треба да биде нешто како Венгер во Арсенал и Фергусон во Мен Ју. Да се надеваме дека истото го мисли и кретенот Руски.
Една од поголемите глупости треснати на форумовнего само пари го занимаат
а зошто го купи Челзи на времето, зашто од негови 5 години го сака? У негово време Челзи беше нешто налик Лестер... И Сити е купен од арапите за перење пари, и ПСЖ исто.. Тимови без традиција и трофеи..Една од поголемите глупости треснати на форумов![]()
Валјда те сфати дека мислиш на Френки, не на Роман како што мислиша зошто го купи Челзи на времето, зашто од негови 5 години го сака? У негово време Челзи беше нешто налик Лестер... И Сити е купен од арапите за перење пари, и ПСЖ исто.. Тимови без традиција и трофеи..