- Член од
- 23 октомври 2018
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 88
Po odmoriDeka se Dacc321, Norsk i Clandestino da kazat ima li kaj niv potpisi!
Koga bese na intervju sto dok ?Ќе ве молам да ми каже некој што значи ова после долго време отворив и незнам што значи ова Прегледај го приврзокот 215036Прегледај го приврзокот 215036
Ova znaci deka sega si na finalno razgleduvanje pred sovetot da se proiznese po tvojata molba, ili da ti odobri i da dade pozitivno mislenje ili da te odbie da ne ti ja uvazi molbata,vo zavisnost od tvoite dokumenti, a moze i na dopolnitelna proverka da te stavi ako ti falat dokumenti. So ovoj status se ceka 2 do 2,5 meseci najmnogu pred da ti se smeni, neznam od koga ti stoi vaka, pisi so kakvi dokumenti si i dali istite gi imas dadeno dva pati ednash vo DABC a po vtorpat vo Ministerstvo za pravosudie ?Ќе ве молам да ми каже некој што значи ова после долго време отворив и незнам што значи ова Прегледај го приврзокот 215036Прегледај го приврзокот 215036
I so so ovie komentari lecis kompleksi ili nesto drugo e vo prasanjene e ironija tuku vistina
Автоматски споено мислење:
ke ti potpisat da ribas klozeti vo grcija za 800 evra i na kraj ke kazes Efcharisto poly
Автоматски споено мислење:
Oh dusa offline bese... prosteno ti e. Eh, toa e zivotot moras na niva da oras
На интервју бев 28.06.2018,за документи незнам какви колку што знам од некое културно друштво така нештоKoga bese na intervju sto dok ?
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Вака стои од скоро не е долго пред тоа пишуваше препискаа е на разгледување така нешто и колку што знам само еднаш имам подадено документиOva znaci deka sega si na finalno razgleduvanje pred sovetot da se proiznese po tvojata molba, ili da ti odobri i da dade pozitivno mislenje ili da te odbie da ne ti ja uvazi molbata,vo zavisnost od tvoite dokumenti, a moze i na dopolnitelna proverka da te stavi ako ti falat dokumenti. So ovoj status se ceka 2 do 2,5 meseci najmnogu pred da ti se smeni, neznam od koga ti stoi vaka, pisi so kakvi dokumenti si i dali istite gi imas dadeno dva pati ednash vo DABC a po vtorpat vo Ministerstvo za pravosudie ?
Jas sum Persona non grata, prorocica i bajackaKoja e ovaa persona @Candy i sto po gjavolite bara na forumov?!! Daj ziti se najdi dr zanimacija, ne tuku mi popolnuvaj strani da te citam, ne biten eden!!
Ajde so sreka neka e samo za ubavo i da gi metes germanskite bulvevari kvalitetno ili vnimatelno da beres portokali vo grcijaSite da si docekate si go podignav drzavjanstvoto
Ako imash ednash noseno samo vo DABC ,togash pobrzaj so molba nosi gi uste ednas istite izvodi preku koi si se povrzal ,potvrdata vo original ke pobarash da ti ja dadat pak od Bugarski kulturen klub od Strumica ili od Bitola nezz od kade si ja zemal,i so molba ke gi podnesesh prevedeni i zavereni na notar.Zoshto ako ne odnesesh ke te stavat na dopolnitelna proverka i ke baraat oni da im gi odnesesh dokumentite koi ti gi nabrojav,a samo ke izgubish nekolku meseci za dzbe.Posle ke ocekuvash Polozitelno stanovishte za dva meseci otprilika,i ke cekash potpis od Viceto Jotova.Вака стои од скоро не е долго пред тоа пишуваше препискаа е на разгледување така нешто и колку што знам само еднаш имам подадено документи
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ти благодарам!Ako imash ednash noseno samo vo DABC ,togash pobrzaj so molba nosi gi uste ednas istite izvodi preku koi si se povrzal ,potvrdata vo original ke pobarash da ti ja dadat pak od Bugarski kulturen klub od Strumica ili od Bitola nezz od kade si ja zemal,i so molba ke gi podnesesh prevedeni i zavereni na notar.Zoshto ako ne odnesesh ke te stavat na dopolnitelna proverka i ke baraat oni da im gi odnesesh dokumentite koi ti gi nabrojav,a samo ke izgubish nekolku meseci za dzbe.Posle ke ocekuvash Polozitelno stanovishte za dva meseci otprilika,i ke cekash potpis od Viceto Jotova.
Еве и јас ги поздравувам админите што не ве имаат решено вас со по 15 профили тука.Candy&Brunhilda ovie se ista licnost za koi treba da se reagira od adminite na forumot i nivno brzo ostranuvajne.
Pozdrav do adminite
Ги отепаа од лажење луѓето. Кај измислија тоа дека уште еднаш да се носат документите. Кој тоа го кажал. Преваранти еден куп.Еве и јас ги поздравувам админите што не ве имаат решено вас со по 15 профили тука.
Ако не нема нас неколку души што ја кажуваме реалноста, само посредници ќе останат на темава на чело со @palekrstic оровоѓа а.к.а. Носи ги истите документи по 15 пати и Откочена е работава летаат потписи само со потврда
Голем Поздрав и парите знаете за што да си ги потрошите