Да интервју во софија.Ne se buni, br n'a molba mu e 85xx à prepiska 880*,bil Sofija intervju, sicko e v red.
Да споделиш ако може со какви документи дојде до указ?Denes dobiv potpis od Jotova, i uste 4ca drugi so koi apliciravme zaedno. Intervju avgust 2017. Cekav od Septemvri za potpis. Prepiska 87**/2017
Cestitki!!!Denes dobiv potpis od Jotova, i uste 4ca drugi so koi apliciravme zaedno. Intervju avgust 2017. Cekav od Septemvri za potpis. Prepiska 87**/2017
So sreka da ti bideDenes dobiv potpis od Jotova, i uste 4ca drugi so koi apliciravme zaedno. Intervju avgust 2017. Cekav od Septemvri za potpis. Prepiska 87**/2017
jas i drugi blisku 78xx/2014 polozitelno od kraj na avg 2018 , dopolnitelni dostaveni maj 2016 vo sofija i dobiv nov br 53xx/2014 i pin, molba2014 konz skopje, uste cekamНе мора да значи дека има само до 5550. Ако нема 5551, не значи дека нема 5552 или 7332 на пример.
Jas, sestra mi i majka mi apliciravme so voena knishka od dedo mi. A drugarka mi so koja apliciravme zaedno dobi so dokumenti od brat i, toj ima bugarski pasosh. Cela procedura pochna vo mart 2016, vo avgust 2017 na intervju, vo septemvri 2018 finalna i denes potpis, skoro godina cekavme potpis.Да споделиш ако може со какви документи дојде до указ?
Blagodaram mnogu. Vi posakuvam naskoro na site potpisi i pasoshi vo race.Cestitki!!!
De bre, samo negativno da se komentiralo, cuvaj si go za sebe mislenjetood septemvri koga ke pocnat so rabota ke letaat otkazi i toa na golemo
Posle ova eden fin ubav otkaz dobivaaЌе ве молам да ми каже некој што значи ова после долго време отворив и незнам што значи ова Прегледај го приврзокот 215036Прегледај го приврзокот 215036
Зошто таква иронија тешко е да објасниш што значи ова?Posle ova eden fin ubav otkaz dobivaa
Uste nema kaj mene.jad sum na polozitelno od 25 septemvri.ako mi potpisa objavuvam odma.pozdrav do site od 2014Zdravo do miki79 proveri dali ima promeni cekam da mi javis.pozz