Коста лани имаше слаба сезона, влечеше повреда па мораше да се оперира, е сега на предприемните натпревари и на тренинзи покажа дека е во одлична физичка форма, натпреварот со Реал е чист пример дека кога е Коста во елемент е незапирлив.доаѓа ко замена за Коста, многу често е повреден, неконстантна форма, веќе не му се игра фудбал и кариерата му е во слободен пад.
Челзи ве ограби со Коста, а мислам дека и со Мората.![]()
Истиот муабет му го има речено сопругата на Гризман кога овој сакаше да премини уште лани во Барса.Ловрен не е во тимот за натпреварот во Супер Купот, изгледа ќе си го фаќа патот за Рим. Колку и да не го сакам сега е многу лош момент да се продаде, Матип и Гомез се склони на повреди и ќе треба младинци да покриваат.
А Кутињо ти какво циганче си ауу, ете ти го сонот во Барса. Убаво му кажа Клоп ќе си бидеш Додуша и Валверде е Сем само уште еден играч таму.Алардајс тренер, секоја чест како стигна да ја менаџира Барса. Што побрзо си оди Кутињо од Барса, тоа подобро за неговата кариера, во Баерн мислам дека супер ќе им легне ако го земат.
Timo Werner's camp is irritated that they have not heard from Bayern anymore for weeks [Bild]Ima interesnti. Baern. Go baraat za mufte nesto 15-20m EUR nudele ako ne vgodina za bez pari ke go zemele.
Epa pisav ja togas Leipzig barase 60m EUR i Baern nudese 20m. Pa valjda se odlucija vgodina bez pari da go zemat. Citatot vekje izjavuva deka imale kontakt so nego. Isto i Ziyech po prodolzuvanjeto komentira za interesot na Baern deka ne se javile poke. Vlegoa all in za Sane ne znaekji na kraj kolku ke se stavat i kolku ke ostanat za drugite igraci. Dur cekaa eve ovoj na primer si prodolzi. Werner ne znam kolku e uste zagrean gledakji deka go cuvaat onaka na rezerva.Timo Werner's camp is irritated that they have not heard from Bayern anymore for weeks [Bild]
Дортмунд пред купување на Самасеку од РБ Салцбург за 20м.
Не, али не е страшно. Доста се купи веќе летово
Го купивте ли?
И Манџо ли ќе прифати да биде бекап?
![]()