Не не мислев за ново да земам е ова е со колата од 1998 се работи за citroen xsara, планирам до 50 евра да дадам ако е повеќе не го ни менувам со клуч ќе отклучувам, скоро положив за 1 година или ќе почекам 2 да помине забраната за над 77kW ќе земам друга колку да се испраксам ми е овааKako novo ...na site strani ima korozoja?
Što mu pravele vo prodavnica? Vo voda go čuvale?
воланов делува како да има 300к километри а не 150има некој искуство со 1,8тси 160 коња?
имам ист 2,0тди 140 коња.
прашувам за некој од прва рака или некој близок, не слушнато од некој трет или прочитано на интернет![]()
Тие 150,000 ги пишува само на шалт табла, не значи дека колата поминала толкуволанов делува како да има 300к километри а не 150
Причини зошто повеќето не би ја купиле: 3 врати , 1400 кубика (90коња)еве ви еден реален оглас, типчево продава астра
Описот иде: Цело време е гаражирана и возена домаќински повеќе на отворено до источниот сосед (живеам во центар), не е возена од баба.
Али ете никој не ја купува иако е ефтина пошто е бензин, иако има само 90к километри, радо луѓево ќе возат таков дизел со 300-400 илјади него нова кола.
па сеа ако сакаш коњи, имаш коњи утепани од германија. За млад човек, почетник шофер е супер кола.Причини зошто повеќето не би ја купиле: 3 врати , 1400 кубика (90коња)
Jas zedov za 4000evra 1.7cdti 2005godina lani so 300 000pominati donesena od slovenia. Staklo e. Tolku odat 1.7. mora da proveri dali bega struja negde a njdobro se proverva koga svetlata se namesteni na auto i kolata izgasnata a koga go vrti dugmeto na ON ako se palat i dolgite svetla sami, neka bega odnea. Skapa za odrzuvanje inace.Дечки некој од Радовиш да ја знае оваа Астра што како е, мал град е треба да се знаете.
Еден другар сака да ја види, 3900 евра му ја даваат, ама може и да му намалат. Овие слики ми ги прати па да прашав во негово име.
74kw 101ks
Прегледај го приврзокот 214999
Прегледај го приврзокот 215000
@Forza Milan!!! , вака на изглед океј е, треба да видете мотор дали работи рамномерно, рѓа итн. Не верувајте на некој ако ја знае, не кажуваат 100% вистина. Ако можете развозете ја до Скопје 1h пат, во Опел сервис ќе ви кажат реални км и сервиси.. Увезена или од Македонија е купена? Колку км?
За километри не знам, ама му кажале дела увезена е и преку други се распрашав дека овој е автомеханичар и ја средува, па ја препродава.@Forza Milan!!! , вака на изглед океј е, треба да видете мотор дали работи рамномерно, рѓа итн. Не верувајте на некој ако ја знае, не кажуваат 100% вистина. Ако можете развозете ја до Скопје 1h пат, во Опел сервис ќе ви кажат реални км и сервиси.. Увезена или од Македонија е купена? Колку км?
За тие пари имате многу посредени астри на пазарот, не брзајте. Тие пари за овој примерок се премногу.Дечки некој од Радовиш да ја знае оваа Астра што како е, мал град е треба да се знаете.![]()
Еден другар сака да ја види, 3900 евра му ја даваат, ама може и да му намалат. Овие слики ми ги прати па да прашав во негово име.
74kw 101ks
Никако скапа цена и најлош моторДечки некој од Радовиш да ја знае оваа Астра што како е, мал град е треба да се знаете.
74kw 101ks
Копчињата ги изгубив и држачот за батерија, ама држачот е мал проблем јас ке го средам, дали може електричар да инсталира копчиња или да земам ново централно?
Прегледај го приврзокот 214938