- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.323
- Поени од реакции
- 15.497
За Типо многу има добри рецензии по специјализирани сајтовии типо мирор е на иста цена.
помалку опрема но генерално поголемо со поголем простор.
За Типо многу има добри рецензии по специјализирани сајтовии типо мирор е на иста цена.
Фиат 500 се произведува исклучиво во Крагуевац, дури и од Германија да ја купиш пак ќе е мејд ин крагуевацОд Германија ке земам. Од овде не ни се замарам лол, знам дека крш коли даваат.
Него, која е разликата измеѓу 500L и 500L Cross?
Не знам за типото не сум ги гледал и не сум го пробал, али во глобала не сум љубител на фиат. Фиати возев службени на работа скоро 4 години и не ми се допаѓаат некако, особено самата изработка на материјалите внатре (возачкото седиште на доблото што го возев беше пропаднато уште на 85 000 км, радиото на пунто од 2018 година даваше звук како заставата со радио вградено пред 30 години...).и типо мирор е на иста цена.
Остај го глеаш дека не му се слушаФиат 500 се произведува исклучиво во Крагуевац, дури и од Германија да ја купиш пак ќе е мејд ин крагуевац
радиото на пунто од 2018 година даваше звук како заставата со радио вградено пред 30 години...).
Ако е баленото јапанско ондак ја сум силвестер сталонеВо балеото се повозив кај колега, го купи пред неколку денови и ми се допаѓа количето, особено за во град е топ и за вака почетници и млади луѓе.
Ако се цените исти секогаш би бирал јапонец пред италијанец, особено кога станува збор за бензин (а дизел не планирам во никој случај за следна кола).
Во Тунгузија произведен баленото ќе биде подобар од ѓубрето на фиат што го фура последниве години, за да се конкурентни штедат буквално на се, не е мала работа да те прогласат за првата европска кола со 0 ѕвезди за безбедност на краш тестовите.свашта
Ако е баленото јапанско ондак ја сум силвестер сталоне
Ова Пунто е од 2004, стандардите на оценување низ годините се сменети, кига беше ново имаше 4 или 5 ѕвезди.Во Тунгузија произведен баленото ќе биде подобар од ѓубрето на фиат што го фура последниве години, за да се конкурентни штедат буквално на се, не е мала работа да те прогласат за првата европска кола со 0 ѕвезди за безбедност на краш тестовите.
Ти и татко ти со важечки лични карти или пасош плус сообракајната од возилото и правец на нотар.Za da se prefrli voziloto od mojot tatko na moe ime sto treba da se napravi?
Баш убав пример....бидејќи Гранде Пунтото во самата основа е Опел Корса, со нивна шасија, подвозје, механика(освен ЈТД моторите).....на која шасија се става каросеријата на Фиат, т.е. крилата, фаровите, хаубата...Во Тунгузија произведен баленото ќе биде подобар од ѓубрето на фиат што го фура последниве години, за да се конкурентни штедат буквално на се, не е мала работа да те прогласат за првата европска кола со 0 ѕвезди за безбедност на краш тестовите.
Абе не е работата јас да правам анализа чие е подвозјето, на неа ставил знак фиат и јас нив ги гледам како партнер при изборот, тие нека му ја мислат при тестовите за квалитет. Во секоја работа е така, име тешко се гради, а со правење глупости лесно се валка.Баш убав пример....бидејќи Гранде Пунтото во самата основа е Опел Корса, со нивна шасија, подвозје, механика(освен ЈТД моторите).....на која шасија се става каросеријата на Фиат, т.е. крилата, фаровите, хаубата...
Доказ за предрасудите....
Fala ke odam ovie denovi kaj elektricar ama za novo eОвде све е кородирано.....земај ново подобро