Mozi da e samo rutinsko odrzuvanje na web stranata..Се крчка нешто Прегледај го приврзокот 214614
Mozi da e samo rutinsko odrzuvanje na web stranata..Се крчка нешто Прегледај го приврзокот 214614
Серверска грешка. Уживај ке средат !Sto e ovaa ne mi e jasno.
Koja godina bese dugarDenes otkaz od vice so dokument od vujko so sreka na site sto cekate
12 juni 2017 na intervju od oktomvri ili noemvri na polozitelno a inaku prv Pat 2013 god podadiv dok vo bitola I posle imav zastoj dve godini bidejki baraa poteklo pa vo meguvreme vujko mi izvadi drzavjanstvo I go priloziv megovite dokumentiKoja godina bese dugar
Си можел во меѓувреме да го замениш потеклото од кај Лазар или од здруж по права линија а не по вујко.во Битола.Направи го тоа сега одново.Koja godina bese dugar
Od ponedelnik pocnuvam da vadam izvodi I podnesuvam po vtor Pat ne se otkazuvam e Sega ke odam preku posrednik I direktno vo sofija mozebi pobrzo ke odi taka procedurataСи можел во меѓувреме да го замениш потеклото од кај Лазар или од здруж по права линија а не по вујко.во Битола.Направи го тоа сега одново.
Најпрво провери си дали таткото на дедо ти што служел војска(твојот прадедо) е роден во село во кое 100% од населението е запишано како блгари христијани и истиот е роден пред 1918г тогаш терај ја процедурата по прадедо ти(изводи од него,дедо ти,татко ти/мајка ти и од тебе и ке си извадиш потврда од Струмица),и секако ке доставиш и потврда од В.Трново дека дедо ти служел војска.Нема потреба да носиш од вујко ти пошто еве гледаш нема никакво влијание,безпотребно ќе си ги дадеш парите за превод и легализација на изводи.Od ponedelnik pocnuvam da vadam izvodi I podnesuvam po vtor Pat ne se otkazuvam e Sega ke odam preku posrednik I direktno vo sofija mozebi pobrzo ke odi taka procedurata
Jas prvo podnesov so dok od prv bratuced, pa na intervjuto si odnesov potvrda povrzana so izvodi. Mislete ke zavrse rabota?Само да се надоврзам, имај на ум дека огромен дел барем од отказите што ги објавуваат тука се со потекло братучед, чичко, вујко, тетка. Ти исто како и мене секој ден си тука присутен и го знаеш ова, така да, да не се обезхрабруваме. Што се однесува до бројчето, и јас сум 11xxx/2017, само на другиот крај на спектрумот.
Bi trebalo da zavrsi rabota no imase dosta takvi i odbieno najverovatno od mrza ne go razgleduvaat detalno dosieto kaj Jotova,go gledaat samo proishodot izdaden vrz osnova na bratuced i direkno odbivaat,znaci nisto za nikogo ne e 100%sigurno so ovie,no poveketo kako tebe dobivaat.Jas prvo podnesov so dok od prv bratuced, pa na intervjuto si odnesov potvrda povrzana so izvodi. Mislete ke zavrse rabota?
Dokolku moze da mi pojasnis sto ustvari treba da baram I kako. Sto treba da se vpise I Kade za da dobijam nekoj podatokНајпрво провери си дали таткото на дедо ти што служел војска(твојот прадедо) е роден во село во кое 100% од населението е запишано како блгари христијани и истиот е роден пред 1918г тогаш терај ја процедурата по прадедо ти(изводи од него,дедо ти,татко ти/мајка ти и од тебе и ке си извадиш потврда од Струмица),и секако ке доставиш и потврда од В.Трново дека дедо ти служел војска.Нема потреба да носиш од вујко ти пошто еве гледаш нема никакво влијание,безпотребно ќе си ги дадеш парите за превод и легализација на изводи.
Imase I takvi pred nekolku nedeli,niv gi redat najcesto na proverka od viceprezidentot i sigurno proveruvaat vrz osnova na sto brat ti dobil drzavjanstvoНемам слушнато со документи од брат да одбијат, или грешка сум