Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na lekovi za depresija najverojatnoКај се сега борците за правда од шарена револуција да гаѓаат со јајцата во судот на прасица и фатиме
На лица навикнати и товени во педеролиберален амбиент глас на разумот е нешто недостижно.LoL, каков е овој сајт бре, Народен Глас. Првпат го глеам.
Infomax за сдсмовци.
ПА кај не ќе си заминеш новинарон објавува криминал на фб читам коментари против него од типот кај ќе ти оди душата платенику на Грујо. Не за џабе шимпанзото Коко спобудале у золошка Скопје по цел ден со едноклеточни организми се расправаше. Шимпанза да бевме ќе имавме осет малце, не сме ни до тука еволуциски стигнати.@Таксист Mene me interesira samo da si zaminam, ti poveli interesiraj se i opravuvaj ja situacijava.
Итоа замисли професор на факс. И после катастрофа образование, па јас на ваквите како Најчевска овци не би и дал да ми чува ќе ги разболи не па студенти да учи.Стварно не ми е јасно овие што релативизираат дали имаат грам самопочит, па у јавност браниш криминал на обивнителка и педер демек тоа било нормално со аргументи оние подобри да не беа, кога ке ми каже некој таков оние подобри да не беа ми се повраќа, демек ајде тие не крадеа па нема везе и овие што крадат навикнати сме, многу глуп и дегенерисан народ живее во оваа држава.
Сакаш да кажеш дека загадениот воздух и корупцијата од најголеми размери не се проблем во нашево општество? А објективно ако збориме, не треба (и не требало до сега) ден да помине без протести, ама тоа доколку мнозинството луѓе беа нормални, а не штабски гзолижачи за работа на рампа на паркинг и слично.Феноменален потег на Заев мора да се признае. Додека он распродава се национално, јавноста ја замајува со двајца криминалци како рекетираат трет криминалец, а четвртиот криминалец во опозиција објавува на фб начини за намалување на загадувањето. Нормално северно македонскиот хомо сапиенс ова го голта како ништо.
Нема одааааамна. Да фаќаме „џаде“ од ова што се нарекува Северна Македонија.Има ли пилот во авионот?
Ако не ги собира во две чанти значи дека сè е лага...Зошто? Што сакаш да докажеш ако пресметаш дали ќе ги собере во 2 чанти?
Некогаш јако пукаше против ВМРО. Одамна на го следам.LoL, каков е овој сајт бре, Народен Глас. Првпат го глеам.
Infomax за сдсмовци.