Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај може да се купи маица од СЈО, баш е прикладна за моментов?
Абе да ви се мочам у паметот што го немате, со хвалопојки ги донесовте, ќе ја опраеле државава, ќе си лежеле, парите ќе ги врателе.
Кур ќе свиткаа, нема ден а да не ни се изнасмеат у фаца колку сме будали.
Леле еј, со трчање има да го напуштам ќенефов од држава или што и да е ова измисљотинава такозван Северен Испрдок.
Ne be, cekaj, 5miljardi investicii sea ke ima, ke odime u EU i Nato!

Сега Оки ако бил паметен може да се помоча на цел правосуден систем. Сега е моментот да извади дополнителна снимка каде апла се слуша, се дискутира, се навлага во детали со Прасица (а таа снимка ја нема ОЈО а да тврди дека знаеле). Со тоа може дополнително да го обвини ОЈО дека ја штити Прасица и нејзините криминали (иако знаеле дека е до гуша у ла.на), дека истата е човек и извршител на моменталната власт и дека ја штителе за да не ги открие главните во врвот на СДС умешани во криминалите. Со тоа го дискредитира цел правосуден систем, неговата независност, ја дискредитира оваа влада, а со тоа се иде и на предвремени избори.

Koj e ova? Javna licnost ili klasicen brainlet?
Второто како што знам ама добивам дојави дека е советник во една општина :facepalm: али срчни го на фб, ќе видиш кој е, експерт на сите можни теми на светов.

Последно уредено:
Oti posledniot pat koga izleze narod na ulica po snimki, se trgna vo prav i vistincki pravec!
Епа што да правиме кога не дупат во здрав мозол? Ако не искажеш револт они ќе си тераат по свое и ќе забегаат дупло. Или па аеродромот и бела чао.

Nekoi tvrdat deka Audito so koe.si zaminale ,,dvajcata,, e vladino....

Целиот напор е Катица да не иде во Шутка, изгледа е добра певаљка.

Епа што да правиме кога не дупат во здрав мозол? Ако не искажеш револт они ќе си тераат по свое и ќе забегаат дупло. Или па аеродромот и бела чао.
Veke protesti kako sho gledashe nema da ima. Ova sho se slucuva sega e poetsko, poetic justice ili karma kako sakas nareci go. Ne treba nikoj da se mesha, koga imame sreka da gledame vakov teatar.
Zosto jas da protestiram, koga ova povekje ne e moja drzava?

Можеби вагата не ми е баш прецизна (мери со прецизност 0,01 грам) ама банкнота од 50€ тежи малку под 1 грам. Значи милион ипол евра тежат малку под 30 килограми. А дали можат да се сместат во две чанти допрва ќе пресметувам.
Зошто? Што сакаш да докажеш ако пресметаш дали ќе ги собере во 2 чанти?

Зошто? Што сакаш да докажеш ако пресметаш дали ќе ги собере во 2 чанти?
не му расипвај задоволството!
------------

Глеам се заигравте.
Колку лесно било да се мафтосува(манипулира) тоа чудо едно.
Доволно било да се објават неколку аудио записи од второкласна продукција и сите ахххххх уууууух. Па веднага некои, лично големиот и најголем водач на нашите мили ем мудри Северџани господин господин “голем“ Зоки и Заев бил мозокот на ваква претстава за деца. Човекот кој цела една држава продаде ќе се за*бава со некој ситен криминалец од калибарот на ОК, човек кој една цела гарнитура на чело со Груки ја набута во 3пм вие така го клеветите дека ќе се за*бава со ОК или некои слични криминални босови, бателете политичко подземје тоа е само маска за да ве одвлече на друга страна.

Друг па немало народ да протестира!
А против кого тоа да протестира и зошто, кое фајде од тоа, со која цел, да го замени Курто со Мурто ????
Вакви типови се вистински садисти, не им е доволно “терористи“ со 250 години во затвор туку сакаат уште да се ситат на бедата на народот, ништо освен човеколики ....!

Никој не сака да види дека операцијава е пред се со политичка агенда и нема врска криминалот на сегашнава екипа (видете само како започнува прилогот).
Многу ве интересира криминалот на сегашната каста на власт, зошто да не сакате и вие дел од кољачот, а ве интересира ли името на државата и што е со тоа, зошто и колку лапнале овие со шиткање на име, устав и држава со се робови во неа???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom