Само горниот знае, а тие пари потроши ги за некоја добра тура за шетање.Koga ke umram da mi kazi nekoj davam 500 evra
Zdr broj od babata milevkaAjde koj e za vo ponedelnik da odi... kaj baba Milevka Sreda i cetvrtok..pred 11 sat da sme tamu treba...posto zenata gleda od 11 sat..taka beshe od 11 sat do 17 casot..pa ako saka nekoj ke ve vodam.. :d
Mi kaza doktorot uste 6 meseci sum imal ... od prilika .... EKSIKСамо горниот знае, а тие пари потроши ги за некоја добра тура за шетање.
Извини, но дали е тоа вистина, кој е тој доктор, од што си болен...или немаш попаметна работа па дојде на форумот да си играшMi kaza doktorot uste 6 meseci sum imal ... od prilika .... EKSIK
Бев јас кај него пред неколку години незнам дали работи уште човекот знам дека работа само недела и мораш да идеш што порано ако си у 5 сабајле таму супер.Имав јас проблем со рацете ме среди .Е сега околу видовитост незнам како да ти објаснам можеш ако сакаш да ти ми пишеш во ПП .Може некој да сподели искуство за Перо од Зелениково.
043227363Некој да има број за контакт од Дуле од Велес?
katastrofa posle bef kaj gospodin Mintas Selman od pagarusa i sum prezadovolen leci sve i natprirodni bolesti raboti od kniga od dedo mu od magii sfeМоже некој да сподели искуство за Перо од Зелениково.
Кај живее овој зачешланиов!?katastrofa posle bef kaj gospodin Mintas Selman od pagarusa i sum prezadovolen leci sve i natprirodni bolesti raboti od kniga od dedo mu od magii sfe
Pagarusa.Кај живее овој зачешланиов!?