да не зборам,да не се изјалови на крај работата ко прошли пут.Али ми ветија ексклузива ако биде,95% би требало да ја биде.Одма споделувам тука!Terzic?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не зборам,да не се изјалови на крај работата ко прошли пут.Али ми ветија ексклузива ако биде,95% би требало да ја биде.Одма споделувам тука!Terzic?![]()
Фичо Лазаров?Мислам дека послем ПанАмериканскивке игри ќе се донесе уште некое засилување.Вчера Чиле го тресна Бразил.Страшно изиграа.
А да до крајов на денов,или утре,треба да добиеме старо-ниво засилување!
Абе играчишта ги направивме Душебаев,Циндрич,Мораеш,Борозан, како не се покажалЗначи за извртуење муабети ни нема рамни. Младинско е ок можност за наоѓање талент за евтини пари. А Вардар со скаутинг на млади (освен Милосављев) не се покажа баш.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Шишкарев,и Криштопанс ни заборавивАбе играчишта ги направивме Душебаев,Циндрич,Мораеш,Борозан, како не се покажал
А, можеш да кажеш за што калибар играч се работи? Млад или во поодминати години? Од врвен тим некој што доаѓа или некој од околинава?да не зборам,да не се изјалови на крај работата ко прошли пут.Али ми ветија ексклузива ако биде,95% би требало да ја биде.Одма споделувам тука!
од Русиве,само Дибиров и Рстворцев, беф малку познати,со некоја кариера.Алекс беше планиран како замена за Кире,у Атлетико.На Циндрич,Марсенич им ја спасивме кариерата,Абутович,Карачич и Столе израснаа во ѕверови,Милосављев, у космос отиде,скоро се што дојде у Вардар се позлати.Сеа. уште Атман да го опраиме,и до година,Писонеро у барса да го шитнеме.Раул,Дејвис,и Парондо,тренеришта станааЗа Мораеш и Душебеав би се сложил. Другиве беа колку толку веќе етаблирани во просек клубови. Зборот ми беше за млади анонимни копиљаци по 19-20 год
млад,калибар европски шампион )))А, можеш да кажеш за што калибар играч се работи? Млад или во поодминати години? Од врвен тим некој што доаѓа или некој од околинава?
За Мораеш и Душебеав би се сложил. Другиве беа колку толку веќе етаблирани во просек клубови. Зборот ми беше за млади анонимни копиљаци по 19-20 год
Арпад, Манаскоф, Дејвис...а тој сериозен клуб што го спомнуваш кои таленти ги има откриено до сега?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Само шо поптпиша нов договор со РНЛ, скоро и да е невозможно да го вратиме.Абутович ис бек
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не си во право. Вака на прва можам да ги набројам: Кара, абутовиќ, столе, мораеш, калараш, криштофанс, душебаев, милосављев, циндриќ, марсениќ и борозан. Последниве тројца им оживеаа кариерите во Вардар, инаку ќе престанеа да постојат на ракометната мапа.Значи за извртуење муабети ни нема рамни. Младинско е ок можност за наоѓање талент за евтини пари. А Вардар со скаутинг на млади (освен Милосављев) не се покажа баш.