Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Decki mi izleze bugarskiot pasossss ne mi se veruva dajboze site da si docekate podnesov 2014 godina i ete denes odobren na polozitelno bev od 11 oktomvri so dokumenti od pradedo dedo tatko prevedeni i legalizirani vo bugarija i so potvrda od bkk od strumica

Decki mi izleze bugarskiot pasossss ne mi se veruva dajboze site da si docekate podnesov 2014 godina i ete denes odobren na polozitelno bev od 11 oktomvri so dokumenti od pradedo dedo tatko prevedeni i legalizirani vo bugarija i so potvrda od bkk od strumica

Cestito :)

Последно уредено:
Молбата за државјанство ти е одобрена од Советот и чекаш потпис од вицепрезидентот за указ.Кога ќе ти го потпишат указот веќе можеш да частиш и да си извадиш лични документи.За потпис моментално се чека 9-10 месеци.

Cestitki i od mene... Inaku koj broj na ukaz si?

Od 2016 pocnav na polozitelno od noemvri ama cabe cekajneto sve da im eb#m najmilo sto imaat krv da serat cel zivot
Автоматски споено мислење:

Dokumenti od cicko

Zdravo , jas sum br.109**/2015, na proverka sum od vice od fevruari. Po brat sum so dokumenti za bg.pasosh. Ve citam tuka na forumot , i do kade se rabotite , sto se slucuva ?!?

daj boze da e taka ostana Samo da se nadevame
Jas podnesov oktomvri /2015, na intervju bev april 2016 , po brat sum so dokumenti .I od fevruari sum na proverka od viceto. I cekam !!! Proveriv dali me ima zavedeno brat mi vo policija Kustendil , me ima tamu . I cekammmmm... Pred dva meseci moite deca ( maloletni) zemaa bg. Pasoshi po tatko im. So sreka neka ni e , pa ke cekame. Pozzz

Cestito !!!

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom