CestitoDecki mi izleze bugarskiot pasossss ne mi se veruva dajboze site da si docekate podnesov 2014 godina i ete denes odobren na polozitelno bev od 11 oktomvri so dokumenti od pradedo dedo tatko prevedeni i legalizirani vo bugarija i so potvrda od bkk od strumica
Cekas potpis sega dati potpise viceprezidentot te pustil sovetot na polozitelno. So kakvi dokumenti si?Честито
Некој за мене одговор?
Молбата за државјанство ти е одобрена од Советот и чекаш потпис од вицепрезидентот за указ.Кога ќе ти го потпишат указот веќе можеш да частиш и да си извадиш лични документи.За потпис моментално се чека 9-10 месеци.Што би значело ова?Прегледај го приврзокот 214076
Изводи од дедо и потврда.Cekas potpis sega dati potpise viceprezidentot te pustil sovetot na polozitelno. So kakvi dokumenti si?
Falaaaa da si docekas i ti inace da napomenam deka preziminjata na pradedo mi i dedo mi ne bea isti, ne bev na notar nisto takvi raboti, so razlicni preziminja bez svedoci mi iskociCestito
Falaa da si docekate siteCestito
Cestitki i od mene... Inaku koj broj na ukaz si?Decki mi izleze bugarskiot pasossss ne mi se veruva dajboze site da si docekate podnesov 2014 godina i ete denes odobren na polozitelno bev od 11 oktomvri so dokumenti od pradedo dedo tatko prevedeni i legalizirani vo bugarija i so potvrda od bkk od strumica
Fala ti ukaz broj 115Cestitki i od mene... Inaku koj broj na ukaz si?
Te odbija?Od 2016 pocnav na polozitelno od noemvri ama cabe cekajneto sve da im eb#m najmilo sto imaat krv da serat cel zivot
Автоматски споено мислење:
Dokumenti od cicko
Da..Te odbija?
Potvrda dali imaš nošeni od združeni je ilirE
Da..
Jas podnesov oktomvri /2015, na intervju bev april 2016 , po brat sum so dokumenti .I od fevruari sum na proverka od viceto. I cekam !!! Proveriv dali me ima zavedeno brat mi vo policija Kustendil , me ima tamu . I cekammmmm... Pred dva meseci moite deca ( maloletni) zemaa bg. Pasoshi po tatko im. So sreka neka ni e , pa ke cekame. Pozzzdaj boze da e taka ostana Samo da se nadevame
Cestito !!!Decki mi izleze bugarskiot pasossss ne mi se veruva dajboze site da si docekate podnesov 2014 godina i ete denes odobren na polozitelno bev od 11 oktomvri so dokumenti od pradedo dedo tatko prevedeni i legalizirani vo bugarija i so potvrda od bkk od strumica