kenanspahic
Search Womans from your city for night
moze pasvordmozel password
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moze pasvordmozel password
to kraljuima 1000 konekcija komektovano 155 kakav protok kurci palci ako treba m,ogu svakom clanu na kajgni dati po jednu razlicitu sa 1000 konekcija jb listu nek raja gleda koja je svrha foruma ako nece gledati
Oni koji neće da pomognu,ili da objasne,ne znam zbog čega se javljaju na ovaj forum.Oko petorica su upućeni,i hvale se time,a kada ih pitaš da pomognu-"nije za javnost".Ovo je kao "znam,ali neću da ti kažem".Ne znam u čemu je svrha ovog foruma?Ukratko
Ko zeli i voli da skenira stalkere i mac adrese drzite se onih od 6-9-12 do 24 mjeseca starosti...... upravo to radim i rezultati su divni
Pozdrav
Mislis na mene ??Oni koji neće da pomognu,ili da objasne,ne znam zbog čega se javljaju na ovaj forum.Oko petorica su upućeni,i hvale se time,a kada ih pitaš da pomognu-"nije za javnost".Ovo je kao "znam,ali neću da ti kažem".Ne znam u čemu je svrha ovog foruma?
Evo moje jednostavno pitanje je: kako se skeniraju stalkeri i te mac adrese?PozdMislis na mene ??
Pozdrav
Ti si novi clan i zato tako pišeš...evo ja sam ti od 2016 i sta misliš sta sam dobio od nekoga...ništa.... osim prepucavanja... i to je to......na temu imaš sve šta ti treba....servere...sa koji alate možeš skenirati adrese za stalkere, astre, udp statuse, liste etc...samo ti treba želja za to..i videčeš da je to bolje nego da zavisiš od nekoga....Oni koji neće da pomognu,ili da objasne,ne znam zbog čega se javljaju na ovaj forum.Oko petorica su upućeni,i hvale se time,a kada ih pitaš da pomognu-"nije za javnost".Ovo je kao "znam,ali neću da ti kažem".Ne znam u čemu je svrha ovog foruma?
Isto tako moj jednostavan odgovor je: ako imas skener koji ja imam ... napravis sebi mac combo ... uzmes stalker/c/ stavis u skener .. povuces mac combo i skeniras .. nekad treba i po par sati da se skenira ....Evo moje jednostavno pitanje je: kako se skeniraju stalkeri i te mac adrese?Pozd
Ne zezaj Sota.Nema takvih skenera dok nam hopcup ne posaljeIsto tako moj jednostavan odgovor je: ako imas skener koji ja imam ... napravis sebi mac combo ... uzmes stalker/c/ stavis u skener .. povuces mac combo i skeniras .. nekad treba i po par sati da se skenira ....sve zavisi ... kod nekih stalkera ide brze kod nekih sporije ... ..... ako ti kazem da sam piskarao sa kolegom zadnja 2 dana usput pustio skener da skenira a poceo prije podne u 11h pa do 4 ujutru skenirao
ok ja ne moram biti uz racunar .... uglavnom pustis par stalkera razlicitih i par mac combo za njih i to je to... i sta? da bi to isto podario
ok ne sve jer i ne mozes sve da podaris nema sanse .. morao bi 24h biti ovdje prisutan
a da ih ima bas ima ..... mislim na liste
Pozdrav
Haha,sve dok ne izbiju skeneri na vidjelo smatrat će mo da i ne postoje,postoji samo fotomontaža.Ne zezaj Sota.Nema takvih skenera dok nam hopcup ne posalje![]()
Jel imaš udžbenika za 5 razredIsto tako moj jednostavan odgovor je: ako imas skener koji ja imam ... napravis sebi mac combo ... uzmes stalker/c/ stavis u skener .. povuces mac combo i skeniras .. nekad treba i po par sati da se skenira ....sve zavisi ... kod nekih stalkera ide brze kod nekih sporije ... ..... ako ti kazem da sam piskarao sa kolegom zadnja 2 dana usput pustio skener da skenira a poceo prije podne u 11h pa do 4 ujutru skenirao
ok ja ne moram biti uz racunar .... uglavnom pustis par stalkera razlicitih i par mac combo za njih i to je to... i sta? da bi to isto podario
ok ne sve jer i ne mozes sve da podaris nema sanse .. morao bi 24h biti ovdje prisutan
a da ih ima bas ima ..... mislim na liste
Pozdrav