placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.498
- Поени од реакции
- 3.378
We dont understand you what you saying...momci, dobio sam informaciju da će u rujnu xtream biti ažuriran, a onda mac checker više neće raditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
We dont understand you what you saying...momci, dobio sam informaciju da će u rujnu xtream biti ažuriran, a onda mac checker više neće raditi
then @placeb you dont understand croatian at allWe dont understand you what you saying...
TkoHehehe...Na pp mi je plakao na engleskom...
Pa ovaj koji sam citirao....(na pp smo razgovarali na engleskom, ali nebitno..... )
Pa ovaj koji sam citirao....(na pp smo razgovarali na engleskom, ali nebitno..... )
Thanks a lot...I got an info that the xtream will get updated in September and the Mac checking will not work anymore and you can't grab an account with mac .
Sota shvatili smo svi da si naucio odakle se lize lizalica ides prema 60 godini ali nista nisi naucio ne smaraj nas sa svojim idejama prije nekoliko mjeseci znas di si bio i koliko si znao o tim stvarima da sad javno ne govorimo.Naucio si suti ne laprdaj i dijeli liste ako oces ljudima,ne skaci ko nekad sta si radio i to dva puta jednom za obicne liste na SF forumu i jednom za device liste na KAJGANA forumu,ovo ti treci ispad ushicenja.Mani se cijele noci skenirat prdnut ce ti laptop,prdnut ce ti seksualni zivot,bices ko onaj stari yugo na auto otpadu.Shvati da svi imaju alate a i sta je 10 dolara odvojit sloze se trojica svaki da za jednu pivu i za mjesec dana nalove za tri zivota listi ili ti onog drugog.Tako vec rade ovdje pojedinci koliko mi poznato.Isto tako moj jednostavan odgovor je: ako imas skener koji ja imam ... napravis sebi mac combo ... uzmes stalker/c/ stavis u skener .. povuces mac combo i skeniras .. nekad treba i po par sati da se skenira ....sve zavisi ... kod nekih stalkera ide brze kod nekih sporije ... ..... ako ti kazem da sam piskarao sa kolegom zadnja 2 dana usput pustio skener da skenira a poceo prije podne u 11h pa do 4 ujutru skenirao
ok ja ne moram biti uz racunar .... uglavnom pustis par stalkera razlicitih i par mac combo za njih i to je to... i sta? da bi to isto podario
ok ne sve jer i ne mozes sve da podaris nema sanse .. morao bi 24h biti ovdje prisutan
a da ih ima bas ima ..... mislim na liste
Pozdrav
vec sam probao vec su uradili samo napravis shild i u njegha ubacis validan mac i njemu na stalkeru prikazuje kao tvoj maticni mac uredjaja i opet vadi isto sranje drugo pakovanje ili bul shitI got an info that the xtream will get updated in September and the Mac checking will not work anymore and you can't grab an account with mac .
video obrisan nemojte tražiti passjavite se u pp za password
LISTA RADI na obe porte 8000 i 8080,
Još da dodam, sad će te napasti tu listu i ona će riknuti, ovo nije bilo za nju, NEGO PRINCIP KAKO????
Автоматски споено мислење:
Molim zadovoljne mušterije da o*izde mi se dopada, to je moja plata za trud Thank you Thank you Thank you Thank you Thank you![]()