So sho dokumenti si druze? So sreka neka tie.ima nov ukaz 115, mi potpisal VP
So sho dokumenti si druze? So sreka neka tie.ima nov ukaz 115, mi potpisal VP
Bravoo, so sreka!!!intervju 24.10.2017 ,21.11.2018 polozitelno pocekot na dekemvri proverka i konecno denes ukaz116.2019 samo dokumenti od brat nisto drugo ,site da si docekate ,samo trpenie i dobra volja
fala i ti sto pobrzo da si docekasBravoo, so sreka!!!
druze iskreno tocno ne se sekavam sto dokumenti, jas sum od 2014 so intervju, a podnesov + preku posrednik pred 2 -3 godini izvodi od dedo i baba deka se rodeni 1918 i 1919 i od Strumica posrednikot nesto mi vadese a sto pojma nemam .. iskreno nemav ama bas nikakva osnova za pasos i mislev 95% deka ke me odbijat ama nema pravilo nikakvo. So sreka na siteSo sho dokumenti si druze? So sreka neka tie.
ima nov ukaz 115, mi potpisal VP
Sigurno potvrda ti izvadil od koga bese na polozitelno za potpis?druze iskreno tocno ne se sekavam sto dokumenti, jas sum od 2014 so intervju, a podnesov + preku posrednik pred 2 -3 godini izvodi od dedo i baba deka se rodeni 1918 i 1919 i od Strumica posrednikot nesto mi vadese a sto pojma nemam .. iskreno nemav ama bas nikakva osnova za pasos i mislev 95% deka ke me odbijat ama nema pravilo nikakvo. So sreka na site
Cestito na polozitelno od koga siima nov ukaz 115, mi potpisal VP
Од кога беше на положително?ima nov ukaz 115, mi potpisal VP
na polozitelno bev od Oktomvri 2018Од кога беше на положително?
Isto i kak mene ukaz 116intervju 24.10.2017 ,21.11.2018 polozitelno pocekot na dekemvri proverka i konecno denes ukaz116.2019 samo dokumenti od brat nisto drugo ,site da si docekate ,samo trpenie i dobra volja
So sreka na site sto dobija potpis,nikoj ne treba da gubi voljaUkaz 116
Isto i kak mene ukaz 116
So sho dokumenti?Ukaz 116
Isto i kak mene ukaz 116
Preku brat inaku data na intervju 24 okt.2017 polozitelno noemvri proverka vice 13 dekemvriSo sho dokumenti?
P.S. - Da nese povtoruvame po 100 pati sekoj so ke dobie ukaz ili otkaz neka kazi so sho dokumenti i od koga cekal potpis.
Aplicirase so potvrda od zdruzenie za prishod? i dali tie pred 1918 i zaklucno so 1918 posle toa negi priznavet potvrdite barem taka imase spodeleno eden clen ovde.Здраво дечки, денеска проверив за происход и ми пишува отказ дали некој знае зошто е отказот?
Документи поднесов преку посредник со изводи од прадедо во јули 2018 година.