со среќа да ти е ! кажи од кој месец беше на положително ?i jas sum 816X/2016 i vcera dobiv ukaz
со среќа да ти е ! кажи од кој месец беше на положително ?i jas sum 816X/2016 i vcera dobiv ukaz
Zosto od brat otkaz ,imase ovie denovi i dr7g sluchaj,tie ludui se,Od rođeni brat???
So sreka od koga bese na polozitelno od koj mesecne e moj broj - 5775/2017 bese na polozitelno, denes proveruvam statusot e sleden Vaseto udostoverenie e isprateno vo konsulskata sluzba vo Bitola-Makedonija. Pri polucavanae na udostoverenieto sleduva da zajavlite adres za registracija vo Republika Blgarija, kati i da pretstavite 2 br. aktualni snimki pasaporten format.
Dali odnese potvrda od zdruzenie?Dokumenti od brat podadeno 04-05-2015 12-01-2016 intervju 01-06 do 30-06-2017 polozitelno 01-07-2017 proverka od vicepresidenta se so vcera
@sarko44 vo Bugarija si zaveden kako negov brat,oti znam eden slucaj sto nosea, Udostvorenie za rodninski vrski,bidejki brat mu koga apliciral,ne navedel posrednikot vo podatoci oti on ima brat,Dali odnese potvrda od zdruzenie?
NeDali odnese potvrda od zdruzenie?
Mene bratmi me ima zavedeno kako brat megjutoa ne znam vo sto e problemot naj krivo mi e sto izgubiv mnogu vreme vo cekanje@sarko44 vo Bugarija si zaveden kako negov brat,oti znam eden slucaj sto nosea, Udostvorenie za rodninski vrski,bidejki brat mu koga apliciral,ne navedel posrednikot vo podatoci oti on ima brat,
Da mu se nevidi,trebalo da ti potpisat, lotarija e tamu,
Te razbiram druze, no mora da bideme nekogas silni, ne e covecki toa sto go pravat!Ne
Автоматски споено мислење:
Mene bratmi me ima zavedeno kako brat megjutoa ne znam vo sto e problemot naj krivo mi e sto izgubiv mnogu vreme vo cekanje
Od bratot na komsijata preku ulica na 7 sprat sto zivee...Od rođeni brat???
Sto e toa e zivotot ide ponatamo ima i drugi moznosti ali pak ke se navratam 4god cekanje e mnoguTe razbiram druze, no mora da bideme nekogas silni, ne e covecki toa sto go pravat!
не се пали за џабе, можи дечкото е од србија а таму и за братучед викаат брат, можи се збунил , не треба галамење за џабе ако можиш одговори ако не биди здрав и жив !Od bratot na komsijata preku ulica na 7 sprat sto zivee...
Cccc boze boze boze
Koj br na prepiska si i so kakvi dok?ima nov ukaz 115, mi potpisal VP