Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Skiselen nekako Poch i posle pobedava radi transfer politikava vo Tot ili radi toa sto im begaat poveke transfer celi....
Може и поради договорите на Тоби и Ериксен. Клучни играчи ќе влезат во последна година.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Да не беше брз немаше да паднат оние два гола против ПСЖ. Махерски ги стигна одбиениците.

Мене ми е многу жал што си оди пред се затоа што е работник и извлекувањето на десно крило за да пробие или асистира му е многу потценета активност, сите се шлепаат на мислењето дека е сидраш што само дреми во шеснаесетник. Ако биде хранет со топки ќе има супер статистика зад него.
Топ спид и не е толку важен фактор колку експлозивноста. Џабе му него толкава брзина, ако му треба пола саат за да тргне. Играчи како Мане, Стерлинг, Салах, Сане ќе му избегаат скоро пола терен дур овој ја развие таа брзина.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Не не, не ја дискутирам ни јас можната трампа Дибала со Игуаин а и мене ме нервираат муабетите за Игуаин, дури и се имам објаснувано тука, дека бил ботлер, чоукер и лузер зошто утнал чиста шанса еднаш за Аргентина на СП.

Иначе, да тргнеме ланска сезона на Лукаку и на Игуаин, веројатно го немаш глеано како игра во Евертон. За висината/килажа/градба Лукаку е мнооогу подвижен и брз. Не знам зошто таква перцепција имаш за него, најсериозно.
Евертон е друга приказна, и таму го имам гледано. Си газеше нема збор, ама не е исто да играш у Евертон и у голем клуб, илјадници примери има такви кои се поткакале.

Не знам, не ме импресионира ич мене, кога и да сум го глеал у Јунајтед бил мизерен. Можда и ја грешам, чим Конте толку запиња за него, сериозен тим ко Јуве де интересира, сигурно има нешто... Можда не е само до него, ете у Белгија со Азар, Мертенс и остали си игра топ. Ама пак ќе кажам, у Интер а одобено Јуве со Сари не ми се уклапа некако.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Финансиската конструкција околу Дибала - Лукаку е договорена вечерва меѓу Јувентус и Манчестер, останува со агентот на Дибала да се договори платата. На Конте по втор пат ќе му падне косата.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Кога ќе ги измузи сеа со 400.000 фунти неделно плата. Па ќе си свират на клавир со Алексис :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.974
Поени од реакции
67.769
Не ми е верно дека ке го договориме без ЛШ.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.104
Јунајтед ако ги земе Мегваер, Бруно и Дибала ќе има сосема океј траснфер лето, кое е прилично просечно до сега. Еден убиец напред (9ка) ќе им фали за да имаат топ екипа, ама за пласман во ЛШ и да стигнат до крај во ЛЕ мислам дека би им била сосема океј екипата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Од тоа што го читам Лукаку има поголема плата од Дибала. Нема да ме чуди и истиот (можеби нешто повисок) износ да му се понуди и на Дибала. Од тоа што го читам првични контакти со агентот на Дибала се направени.

Ме чуди што Јуве не го користи Дибала за Нејмар ако се одлучиле да се ослободат од него.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Финансиската конструкција околу Дибала - Лукаку е договорена вечерва меѓу Јувентус и Манчестер, останува со агентот на Дибала да се договори платата. На Конте по втор пат ќе му падне косата.
Ја последно околу Дибала прочитав според Скај дека сакал прво да разговара со Сари кога ќе се врати у Италија па после да одлучи.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.410
Јас стварно не знам што позиција игра Дибала :confused:

Мислам дека би се вклопил во формација со двајца напаѓачи нешто како Џампаоло во Милан што ќе игра со Леао и Пиатек

Член од
14 април 2012
Мислења
32.974
Поени од реакции
67.769
Јас стварно не знам што позиција игра Дибала :confused:

Мислам дека би се вклопил во формација со двајца напаѓачи нешто како Џампаоло во Милан што ќе игра со Леао и Пиатек
Е де, нема да ни е прв пат да трупаме играчи и после да мислиме каде ке ги играме.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ќе ги измузи сеа со 400.000 фунти неделно плата. Па ќе си свират на клавир со Алексис :D
Како викавте вие, има се, може се.

Kajgana Shop

На врв Bottom