Зошто би се осеќала несигурно во Албанија ? Ти се има десено нешто лично или пак на некој близок твој ?Познавам многу луѓе кои биле Албанија на одмор, на некои не им се допаѓа некои се воодушевени, ама не познавам ниту еден да настрадал таму, за ситни кражби и недолично однесување од страна на угостителите можи да ти се случи секаде низ светот, а чисто сумљам дека Албанците се неуслужлив народ ама ајде можи се наоѓа и таму некој таков.Во Грција ако прајме споредба повеќе треба да се плашиш покрај сите фрки со политиките, знаеме како ќе ти се испонашаат ако им кажеш од каде доаѓаш, додуша повеќето што одат им викаат од Скопје
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Јас лично имам неколку непријатни ситуации околу таа работа во Грција, и што треба заради некој неизживеан патриот да ја пречкртам Грција.Пред две години престојував во Тасос, сакавме да земиме рент кола па кога им кажавме дека сме Маледонци у пичку матер не отера тој стариот, дуро и до вербален судир ќе дојдевме, и ?
Пријатели наши исто на островот начекаа будали и поминаа пекол лај што беа сместени, секој ден газдарицата ги вреѓала, струјата им ја гаснеа и што не.
Има дешавки секаде ама не значи дека ако ми се случило во некоја држава нешто дека во глобала не е безбедно таму.Инаку не знам за другите ама јас во Струга имам многу добри спомени, пред неколку години летувавме таму и можам да тврдам дека се далеку поуслужливи во Струга одколку во Охрид, Охрид за мене е поубаво место ама и во Струга ми се допаѓа и ја посетувам кога ќе имам прилика.Зошто би се осеќала несигурно во Албанија ? Ти се има десено нешто лично или пак на некој близок твој ?
Познавам многу луѓе кои биле Албанија на одмор, на некои не им се допаѓа некои се воодушевени, ама не познавам ниту еден да настрадал таму, за ситни кражби и недолично однесување од страна на угостителите можи да ти се случи секаде низ светот, а чисто сумљам дека Албанците се неуслужлив народ ама ајде можи се наоѓа и таму некој таков.
Во Грција ако прајме споредба повеќе треба да се плашиш покрај сите фрки со политиките, знаеме како ќе ти се испонашаат ако им кажеш од каде доаѓаш, додуша повеќето што одат им викаат од Скопје
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Јас лично имам неколку непријатни ситуации околу таа работа во Грција, и што треба заради некој неизживеан патриот да ја пречкртам Грција.
Пред две години престојував во Тасос, сакавме да земиме рент кола па кога им кажавме дека сме Маледонци у пичку матер не отера тој стариот, дуро и до вербален судир ќе дојдевме, и ?
Пријатели наши исто на островот начекаа будали и поминаа пекол лај што беа сместени, секој ден газдарицата ги вреѓала, струјата им ја гаснеа и што не.
Има дешавки секаде ама не значи дека ако ми се случило во некоја држава нешто дека во глобала не е безбедно таму.
Инаку не знам за другите ама јас во Струга имам многу добри спомени, пред неколку години летувавме таму и можам да тврдам дека се далеку поуслужливи во Струга одколку во Охрид, Охрид за мене е поубаво место ама и во Струга ми се допаѓа и ја посетувам кога ќе имам прилика.