I nemoj ispod 24/23 da ja cuvas na ladenje.
Site se za do 25m2...na greenje....najdobri se za vo 10-15m2....Која е разликата меѓу DAIKIN FTXF35A/RXF35A и FTXB35C/RXB35C
Freonot e razlicenКоја е разликата меѓу DAIKIN FTXF35A/RXF35A и FTXB35C/RXB35C
А која би ја одбрал?Site se za do 25m2...na greenje....najdobri se za vo 10-15m2....
Za koj grad? Za u Gevgija i dvete ke ti zavrsat rabota....FTXBC u 10m2 trosi 150w na Eco mod u greenje, baraj gi mislenjata na Rovaccccc na elitemadzone.org forumot....a kaj nas vo ladna zima na -10 tropa ko traktror taa klima. Za mala soba e Top, ama ti imas 30m2 sto ne e bas malo....Hansol ti treba.А која би ја одбрал?
Toplo i eftino @HEKOJHansol 12 za Dekemvri 2000 den. 30 kv. potkrovje Stan Skopje nonstop vo funkcija.
Профилите на форумов од вас се креирани одамна или ги купувате? Да се договориме овој профил да ви го продадам ако сакате.Toplo i eftino @HEKOJ
Од искуство проблемите се најчесто банални, неправилно користење со 19Ц зададена, неисчистени филтри цела година и слично.Најубаво ке беше да видевме слики од монтажата за да дискутираме. Инаку монтери што монтираат за Грее монтираат и за Тошиба и за Митсубиши и за Хидросет...ако една од 100 има проблем не е до климите до монтажите е.не е лошо да се провери климата.Стрелец одма кога се работи ГРЕЕЕ тогаш веднаш проблемот го бара во се друго, но не и во климата и обратно кога се работи за уред од друг производител.