Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ts01 Mnogu me potsekas na jas koga prv pat se prikluchiv na forumov i na temava pred 2 godini.
toa e dobro ili loso ... ?? jas uste eden mesec sum clen 11god, ne sum bil aktiven vo site temi no sum gi cital 70% od temite ... sum naucil nekoi raboti sum steknal prijateli,i poznanstva so nekoi od niv, imam i dobri raboti spodeleno ... bar jas taka mislam 
Ne e rabotata dali e dobro ili losho, tuka nachinot na koj repciras, se ubeduvas, balansiras, se ograduvash, prashuvash i diskutirash e isto ona jas shto go pravev na pochetokot. Samo uzivaj si, i kuliraj si i ne se zamaraj. Do Dekemvri samo chitaj ja temava, posle to postiraj informacii, smetki i potroshuvachki, i taka vo krug, ne se objasnuvaj mnogu. A entuzijazmot ti e sekako za pozdravuvanje i siguren sum deka ovoj entuzijazam za klimi ke go preneses i nadvor od temava vo vistinskiot svet i ke uspees, kako jas shto uspeav, da spasis dosta familii od toa da (o)stanat drvadzii ili peletashi.toa e dobro ili loso ... ?? jas uste eden mesec sum clen 11god, ne sum bil aktiven vo site temi no sum gi cital 70% od temite ... sum naucil nekoi raboti sum steknal prijateli,i poznanstva so nekoi od niv, imam i dobri raboti spodeleno ... bar jas taka mislam
![]()
E sega e ok vaka te svativ,(vo princip sum covek sto iskustvoto i znaejneto sto go imam ne sum skrzav da go spodelam toa so koj i da e) prethodniot post bese prekratok zada se donese zaklucok... uzivam/P.S na quet mod sum so tivka muzika vo pozadina.ne se zamaram i kako sto kaza na kraj od postot veke 3 familii se spasija od drvata ne kompletno ...znaes ona staroto abe da si imam 2/3 kubici za sekoj slucaj ..... no veke se na inverter ...dobro e i toa e napredokNe e rabotata dali e dobro ili losho, tuka nachinot na koj repciras, se ubeduvas, balansiras, se ograduvash, prashuvash i diskutirash e isto ona jas shto go pravev na pochetokot. Samo uzivaj si, i kuliraj si i ne se zamaraj. Do Dekemvri samo chitaj ja temava, posle to postiraj informacii, smetki i potroshuvachki, i taka vo krug, ne se objasnuvaj mnogu. A entuzijazmot ti e sekako za pozdravuvanje i siguren sum deka ovoj entuzijazam za klimi ke go preneses i nadvor od temava vo vistinskiot svet i ke uspees, kako jas shto uspeav, da spasis dosta familii od toa da (o)stanat drvadzii ili peletashi.

Dalecinskoto mozebi TI e blisku Ili vo nasoka Da duvanje na klimata .Мала помош,хансол 3,5 во 25 кв.надвор 34 внатре 27 не спушта,лани монтиран,ставен на 19 и ifell,,и пак слабо ладењево,мислење ? Од о.аеродром сме

na auto fan stavijaБлагодарам за советот ,климата е нонстоп уклучена и ноќе само насабајле ја гасам од 6 до 11.стиропор 5 надвор и 3 на таван ,и поткровје и фууурннна,
Прашањето е на издув треба да дава која температура на зададена 19. По мое треба да разлади до 24,стои во куќа 27.
Ке ги применам советите па
ќе ви јавам утре,цела недела е на 19/20,ставен Хансол и 2/3 издув .
I nemoj ispod 24/23 da ja cuvas na ladenje.