Нееееееееее , ајде малку поведро, ќе биде, мора да биде , ако не сега за неколку десетици години.Ja kako so gledam, so potpisi zavrsija....
Кога беше на интервју?Другари на интервју бев во скоро време. Потекло имам преку татко со пасош. Ми рекоа дека во секој случај ќе добијам но мене нема да ме изненади ништо после се што прочитав по форумот. Дали е различна постапката за потекло преку родител внатре во администрација или нема разлика. Моментално ми пишува образувана преписка.
Претходниот понеделникКога беше на интервју?
Ke ti stoi taka statusot 2 meseci posle odis na zadolzitelna.Претходниот понеделник
I DALI kje ti potpiseSo sto dokumenti si bese li na dopolnitelna? Ke ceskas za potpis a koga ke potpise ne se znae.nekoi cekat skoro 2 godini so istio status
Bravo čestitamПрегледај го приврзокот 213243
Здраво, гледам на форумот се и сешто се пишува, критикува некој пишува неиспитани информации па се ствара нервоза но ете ви праќам слика од образувана преписка на мојот брат кој процедурата ја започна во 2013 година, од кој година и нешто беше на проверка кај вицепрезидент но конечно е вклучен во указот 104.Инаку процедурата ја започна со документи од братучед и мислам дека подоцна се зачлени во клубот во Струмица и однесе дополнителни документи од прадедо со документ од Здружението во Струмица.Поздрав до сите и само трпение. Инаку тој статус е проверен од предходната недела и незнам точно кој ден е променето.
Честитам и јас,Bravo čestitam
Ne go reklamirajte poveke,ova e nekoja agencija koja si bara musterii,prvo neka kazi kako se dostavuvaat dokumenti kaj Jotova posle neka zboruva ,da mozelo da se dostavat nemalo da cekaat 2 godini za potpis ke si dostavele potvrdi ama nemoze.
Ne gi reklamiram, jas sakaah preku niv da ubrzam postapka odbijaa me koa i kazah koj mi posreduva, vika nie ne si krademe musterii oni ke ti ja zavrsat rabotata. Sekoj so sreka. Moze se u pravo ovie a moze i lazat neznma so da kazam.Ne go reklamirajte poveke,ova e nekoja agencija koja si bara musterii,prvo neka kazi kako se dostavuvaat dokumenti kaj Jotova posle neka zboruva ,da mozelo da se dostavat nemalo da cekaat 2 godini za potpis ke si dostavele potvrdi ama nemoze.