Морав да те цитирам после месец дена. Ете колку вреди да се чека на проверка од ВП. 2 години и отказ. Ужас.Ke ceka ama ke mu potpisat vredi da se ceka na proverka od viceprezidenta
Ако си од 2013 сигурно имаш поднесено од старите происходи, а колку што знам на нив не пишува врз кој основ ти е издаден туку само дека си од бугарски происход. Таков происход мислам дека нема да ти го примат во МП, дупликат не ти врши работа па ќе треба повторно во ДАБЧ. Со, DeMew те прашавме со каков документ од баба беше ама не ни одговори.Ajde kazujte duplikat proishod za kolku vreme se vadi,da pocneme odnovo procedura
Baba rodena vo kosarevo bugarija,posmrtnica i od prababa posmrtnica,povrzani so izvodi od mene i od majka miАко си од 2013 сигурно имаш поднесено од старите происходи, а колку што знам на нив не пишува врз кој основ ти е издаден туку само дека си од бугарски происход. Таков происход мислам дека нема да ти го примат во МП, дупликат не ти врши работа па ќе треба повторно во ДАБЧ. Со, DeMew те прашавме со каков документ од баба беше ама не ни одговори.
Se ubrza so odbivajne, Jotova e bescuvstvitelna kucka.Abe sto e rabotava ke se ubrza so bugarskive...
Бабати била ли државјанин на Бугарија? Или само е родена во Бугарија? Незнам колку изводот од родени/умрени може да се смета како документ со кој се докажува происход. Неможеш да најдеш стар документ од Бугарска Ексархија од баба ти? Тоа барем го сметаат за посигурно. Во секој случај вади потврда од бугарските клубови, и интересирај се да закажеш термин во ДАБЧ уште од денес. Ако мислиш да одиш преку амбасада/конзулат во СК/БТ јави се и закажи термин за происход уште утре.Baba rodena vo kosarevo bugarija,posmrtnica i od prababa posmrtnica,povrzani so izvodi od mene i od majka mi
ot 2 vebruari do na 1 mart god 2017na polositelno stanovishte i osle proverka v.p. okullu 30 mesei do denes i otkaz denesDa za zal otkaz od koja data bese na polozitelno.
Автоматски споено мислење:
Nema nekoj so ukaz da se pofali.????
Imase li dopolnitelni so.potvrda ili samo preku cicko ti bese?ot 2 vebruari do na 1 mart god 2017na polositelno stanovishte i osle proverka v.p. okullu 30 mesei do denes i otkaz denes
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Сега ќе чекаш една година и секој ден ќе одиш во црква да го молиш господ Јотова да не ти даде отказ како на овие пред тебе. Истото и за мене важи.Некој да ми појасни дали има после ова друго нешѕо и колку се чека горе доле? Фала однапред
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk