na tebe ti dade otkaz svetloOd vice.a dokumenti orginal od baba rodena vo bugarija
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na tebe ti dade otkaz svetloOd vice.a dokumenti orginal od baba rodena vo bugarija
Da deneskana tebe ti dade otkaz svetlo
idiotiDa deneska
Автоматски споено мислење:
Ima li nekoj sto podnel zalba ili se e dzabe
Од кој датум беше на положително?Ne se normalni,imam bugarsko poteklo,pola familija mi se tamu i 6 god.cekam za denes otkaz da mi dadat
da i na mene sega mi dade otkazNe se normalni,imam bugarsko poteklo,pola familija mi se tamu i 6 god.cekam za denes otkaz da mi dadat
Celi 2 god. Bev na proverka od vice.Од кој датум беше на положително?
Da sme zivi i zdravi,toa e!da i na mene sega mi dade otkaz![]()
kako da bidime zhivi i zdravi koga 6 godini cekamef i sekoj 6 meseci ni iska dopollnitellni fekumenti sekoj 6 meseci promenuva novi zakoni da ne ebidet imeto na iliana jotovaCeli 2 god. Bev na proverka od vice.
Автоматски споено мислење:
Da sme zivi i zdravi,toa e!
Od vice.a dokumenti orginal od baba rodena vo bugarija
Za zal i a mene denes mi stasa ova so dokumenti od prv bratucedda i na mene sega mi dade otkaz![]()
Sto se desava so ovie otkazi katastrofaZa zal i a mene denes mi stasa ova so dokumenti od prv bratuced
ot koja godina ste na proceduraZa zal i a mene denes mi stasa ova so dokumenti od prv bratuced
tebe ne tia uvazhill mollbata soveta po grezhdansvo. a na mene otkaz ot vice presidentaSto se desava so ovie otkazi katastrofa
Od koga bese na polozitelno i so sto dokumentiot koja godina ste na procedura
Katastrofa ovie otkaziOd koga bese na polozitelno i so sto dokumenti