na tebe ti dade otkaz svetloOd vice.a dokumenti orginal od baba rodena vo bugarija
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
na tebe ti dade otkaz svetloOd vice.a dokumenti orginal od baba rodena vo bugarija
Da deneskana tebe ti dade otkaz svetlo
idiotiDa deneska
Автоматски споено мислење:
Ima li nekoj sto podnel zalba ili se e dzabe
Од кој датум беше на положително?Ne se normalni,imam bugarsko poteklo,pola familija mi se tamu i 6 god.cekam za denes otkaz da mi dadat
da i na mene sega mi dade otkazNe se normalni,imam bugarsko poteklo,pola familija mi se tamu i 6 god.cekam za denes otkaz da mi dadat
Celi 2 god. Bev na proverka od vice.Од кој датум беше на положително?
Da sme zivi i zdravi,toa e!da i na mene sega mi dade otkaz
kako da bidime zhivi i zdravi koga 6 godini cekamef i sekoj 6 meseci ni iska dopollnitellni fekumenti sekoj 6 meseci promenuva novi zakoni da ne ebidet imeto na iliana jotovaCeli 2 god. Bev na proverka od vice.
Автоматски споено мислење:
Da sme zivi i zdravi,toa e!
Каков документ од Баба?Od vice.a dokumenti orginal od baba rodena vo bugarija
Za zal i a mene denes mi stasa ova so dokumenti od prv bratucedda i na mene sega mi dade otkaz
Sto se desava so ovie otkazi katastrofaZa zal i a mene denes mi stasa ova so dokumenti od prv bratuced
ot koja godina ste na proceduraZa zal i a mene denes mi stasa ova so dokumenti od prv bratuced
tebe ne tia uvazhill mollbata soveta po grezhdansvo. a na mene otkaz ot vice presidentaSto se desava so ovie otkazi katastrofa
Od koga bese na polozitelno i so sto dokumentiot koja godina ste na procedura
Katastrofa ovie otkaziOd koga bese na polozitelno i so sto dokumenti