Дечки не прија лукаку на играта, ама мора и некој да трча у четврток со Карабаг.Толку ни е јак нападот, што дури ни прва тројка не можеме да формираме јер нема десно крило.Минути годинава ќе има буквално за сите, и шуто и рогато, старо и младо, добро и лошо.Ја би му шлапнал 100м цена на Лукаку па ко воли нек изволи.Типот лани имаше одлична сезона, годинава исто не даде малку голови а пола ја помина повреден.А циганите од интер до денар треба да ги исцедат после глупирањето со Перишич.
Мене ми личи дека Оле пре би идел на опција Алексис у напад него Лукаку, т.е ова го изјавил денес, демек у играта која ја сакал, не морало шпицот да е 6'4".
Инаку Марсијал ми се свиѓаше како изигра со Лидс на 9ка, типот утрчуваше, бркаше топка и правеше пресинг, одамна не сум видел таква желба од него.Башка Оле го фали дека се подобрил поготово у work-rate делот и дека бил нај sharp до сега.Ако ојт Ром, ја би го играл Марсијал како главен шпиц и најистурен а двојка од Рашфорд , Џејмс, Алексис или Лингард би да рмбаат и поврзуваат средина со напад.