- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.919
- Поени од реакции
- 10.310
Жими се ми гледа дека има израснато, поголем од Лукаку еИстиот си е. 22 ги има веќе, уште ако расти...
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жими се ми гледа дека има израснато, поголем од Лукаку еИстиот си е. 22 ги има веќе, уште ако расти...
Таа висина ја има, може 1-2 цм ама ништо повеќе. Сигурно му немаш обрнато внимание досега.Жими се ми гледа дека има израснато, поголем од Лукаку е
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Па не сум го гледал многу ама реално не ни играл многу, ама ми се виде огроменТаа висина ја има, може 1-2 цм ама ништо повеќе. Сигурно му немаш обрнато внимание досега.
Зошто да седи на клупа? Нема да треба ли ротации за напаѓачите поради повреди, тактика, картони, форма, итн...? Очекуваш Рашфорд да одигра 40 натпревари и да даде 30 гола?!80 милиони за играч кој ке седи на клупа?
веројатно Марсијал е план Б, а Гринвуд План Ц за позиција 9ка... тука некаде во некој рандом план е и Алексис...Не ми делува Рашфорд како за доволно зрел да го предводи нападот цела сезона само ајде, ме мрзи едно исто да го пишам сто пати
Уште едно лево крило, токму тоа што ни требаМе чуди што тимовиве од Премиер лига ги преплатуваат Англичаниве а дозволуваат Ryan Sessegnon да го купат Тотенхем за "само" 25 милиони . 19 годишен со над 100 натпревари за Фулам , не беше баш сјајен лани , можда не му одговараше формацијата на новиот менаџер, ама во championship растураше за Фулам и беше клучен играч за да влезат во ПЛ , башка може да игра лев бек (замена за Shaw ако се повреди) , крило и во средина . Јас мислам одличен трансфер би бил за Man Utd

Зошто да седи на клупа? Нема да треба ли ротации за напаѓачите поради повреди, тактика, картони, форма, итн...? Очекуваш Рашфорд да одигра 40 натпревари и да даде 30 гола?!
У фан клубов сум приметил дека стално се преценуваат играчите што излегуваат од академија. Стално има некој нов Роналдо, Сколс, Гигс и слично, а у последниве 10 години, само Рашфорт се подигнал на некое ниво над останатите таленти. И ја дефнитивно мислам дека Рашфорд не може да ни биде главен напаѓач у моментов али Оле сака да го форсира, па имавме прошла сезона ситуација да Рашфорд беше шпиц, а Лукаку десно крило. Ја би го играл Марсијал 9-ка моментално пред Рашфорд, нормално ако му се игра на господинот, а овој да игра на крило. Лукаку уште одма беше јасно дека не му е плановите на Оле, така да човекот е нормално да сака да си оди, а да го држиш со сила за да биде резерва е без врска. Главниот проблем е што микој не знае што Јунајтед планира во однос на стил на игра, општо Јунајтед за се е каша попара у моментов. Ако веќе изградиме стил на игра како оној на Сити и Ливерпул, играчи како Лукаку нема што да бараат у тимот, ако сакаме да играме по физички фудбал со крила кои нема да влегуваат у шеснаесетник, туку основна задача ќе им биде да нафрлаат во шеснаесетник, Лукаку би ни бил доста корисен. Овие два стила не може да се уклопат у еден тим, или ќе ниде едното или другото.Не ми делува Рашфорд како за доволно зрел да го предводи нападот цела сезона само ајде, ме мрзи едно исто да го пишам сто пати