Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оф леле Водка интересен си или се праиш бе брат:pos:

Си чкрабал по ѕидови :pos: па жут печат сеа :pos:

Едит:Не ти доликуе на возраста

Мразам кога некој ќе почне да филозофира на Чек Дис Аут теми.....

(не се однесуваше на никој посебно, не навредувајте се)

Богами Димитар во право си.

Него Била Бонговски, незнам тебе брачко шо ти е филмот, но ако мислиш дека јас со цел памет ќе идам по паркови и со креди и маркери ќе пишувам „љубовни пораки“, се лажеш.

Така да седи си на место кај шо си. ;)

Некој едноставно не сфаќа сеир и забава. Кључ на темава.

Ма Била Бонговски ич да не те интересира јас кај ќе седам. ;)

Више темава губи смисол, богами не се сфаќа сеир и забава. :)

Се шпекулира дека познатитот форумџија Водкамиксс, после последните објави во форумскиот жолт печат сериозно размислил за својата иднина, возраста и кредите а притоа и за малите жолти мравки од Намибија - но за нив во некоја друга прилика.

Она што фрапира е податокот дека сењор Водкамикс конечно сватил дека залутал во погрешна насока во кој контекст тој ни ја да де следнава изјава:

"Сватив дека залутав во погрешна насока."

Речитиот синдикалско форумџиски лидер исто така зборуваше дека сега откако се просветлил благодарение на пишувањата на нашиот жолт печат, има големи планови за иднината: "Имам големи планови за иднината. Значи, во сушност.... па не, само тоа е"

Неофицијално дознаваме дека планира да се посвети на производната дејност, конкретно - аграрот и малостопанството. Водкамикс објаснува: "Па да, се разбира дека ќе превземам чекори кон тој правец, како и према производството на бостан и лејки кои се прават од мали зелени тикви, кои се недозреани и крајно шупливи."

Редакцијата и лидерот си разменија подароци при што тимот на Жолт Печат на Водкамикс му подари малку употребувана и речиси нова саксија за фикус, на што благодарниот форумџиско-синдикалски лидер возврати со две паковања орбит од еукалиптус и употребена карта од концерт на Виолета Томовска.

Ај доста бев јас за ремет...крај!
Ми помина редот. :pipi:

Ами ти помина редот! Допрва ти доаѓа! :pos2:

Туку...што е работава со Скај Дог,а? :raz:
Едниот пиши на Сакам да ти кажам,другиот после тоа такуѓере...нешто тука се крчка. :icon_bigg
Па и како ви се уклапаат постовите...ко прашање и одговор се. :pos:

Има некој нешто да изјави или само на демантирање веднаш ќе се фрлите?!

п.с не дека сум по оговарањето...ама ова крајно е апла! :pos2:

Ами ти помина редот! Допрва ти доаѓа! :pos2:

Туку...што е работава со Скај Дог,а? :raz:
Едниот пиши на Сакам да ти кажам,другиот после тоа такуѓере...нешто тука се крчка. :icon_bigg
Па и како ви се уклапаат постовите...ко прашање и одговор се. :pos:

Има некој нешто да изјави или само на демантирање веднаш ќе се фрлите?!​

п.с не дека сум по оговарањето...ама ова крајно е апла! :pos2:

Злато, ти си една од преварените во таа игра! Па тоа ти е класична диверзија. За да го тргне Сатори вниманието од аферава со Пи Ко, договорила завера со Скај (нејзиниот добар другар), демек со него се сака. Скај ти е заљубен во сосем трета личност со која уште нема целосно расчистено. Тоа барем успеав да сфатам во последниве неколку денови, иако многу малку читам ... видиш финта?:smir:

п.с. Кај што тие одат, јас и некои други тука се враќаме ...:podsmev:

Ко да глеам шпанска серија :pos:

Имаше да искоментираш нешто или? Ако немаш гледај си и ќути си ... ако ти е интересно де ... :podsmev:

Скај, ти со мувата на капата си или?:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom