Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Пак можно,но обично рекетари не даваат туку зимаат пари.
Па ова е прилично перфидно кога ќе размислиш...не даваат од нивните пари туку завршуваат работа за оние општонародни :)

Член од
29 декември 2007
Мислења
582
Поени од реакции
1.363
Треба да почнат да ставаат лексилиум или нешто појако во водовод. И да сака споулавениов народ да се буни на улица веќе не се знае ни против кого ни за кого, евентуално против сите. Све е врзано и испреплетено и згноено. Дај таму тие дрогите.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.107
Мерко битно си лапна ауди А6ка ганц ново и сеа ко ве јебе не работам више :D

D

Deleted member 12196

Гостин
Така е. И ако и отворат истрага како на Гоца, ќе затрудни , па после имаш критична бременост 9 месеца или у крајна линија ќутенката и у странство:pos:
Тешко ќе затрудни. Колкава е, кој смее да и се доближи, камо ли да ја налегне

Бањативе испадна да смрдат бетер од небањативе.
Како немада смрдат кога се во гомна до гуша?

Член од
16 април 2014
Мислења
7.356
Поени од реакции
11.813
Мамара кај комуњара. Само не смеат да пишат нешто против владата. Ако не се задоволни од глупостите, пичкарски си чутат. Скраја да е да исхејтаат некого од нивната партија.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Тешко да ќе се само овие за "рекет". Ќе испаднат 7-8 души сигурно.
И тешко да нема вмешаност на вледеачките партии, особено на СДСМ. Не знам до каде. Но.. и да не е самиот врв, тешко дека не се знаело.
Не само за овој случај.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Posle site sranja so se desija jas sum 100% siguren deka agendata na mancuriskive kurvetini e brisenje na makedonija i makedonstinata, brkanje na makedonskiot narod za da se naselat divite pleminja od istokot koi pak se sosema kompatibilni so divoto plene sto veke hara vo severniot kalifat.[DOUBLEPOST=1563460966][/DOUBLEPOST]Meanwhile...
https://novatv.mk/vo-prishtina-uapseni-albanka-i-turchin-za-trgovija-so-chovechki-organi/
Spremajte organite, vo slednata promena na ustavot ke ve napraat stoka za rezervni delovi, se za nato i eu neli [DOUBLEPOST=1563461459][/DOUBLEPOST]Patem nekoj od dezurnite stabski krtici neka mu gi prati preliminarnite rezultati od anketava na murtinskoto gjubre, sigurna mu e "pobedata"

Последно уредено:
Член од
23 мај 2019
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.277
Затоа прво го пратија Бокито на тестирање, ќе видат ако Боки затрудни тогаш ќе ја пратат и Катица па потоа ќе продолжи боледуење за 9 месеци, Не знам колку месеци носат овие како Кати и Боки ама мислам дека е исто 9.
------------------
Туку, за оние кои немале можност да го гледат и да му се восхитуваат на семудрите возвишени и севселенски актерски капацитети на Најголемиот Син и Водач на Северџаните и Северџистан..... г-дин, г-дин Зораааан Заееееев, црпнат од Муртино да прави држава - Северџистан!
(бесплатен совет: имајте близу себе нешто за смирување)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.475

Лека полека ќе се отвори приказната...

Ако е толку шут Орка( а мислам дека не е)... да го вработи човекот кој го тепал на сред Скопје.....алал да му е...но мислам дека Бурето лупа зелени

пре би верувал дека ,,пандорината кутија,, што ја спомнува Боки30 е поврзана со ,,Call Recorder,, апликација и upload после тоа.....па сега Вице...Мице и компанија нека се думаат што има овој

Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.107
И овој Кичеецов каква иронија испадна човече.Орце и Сашо од кајсии и бостан збирање у кичевско го донесоа во Скопје, заедно леб јадеа.За на крај Македонското : удри му сатарот на тој што те извади од нива и пукај си у глава...

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.475
Tuzbava za OKTA od grcite...dali ja ima vo nekoja od točkite na Prespanskiot dogovor?:tapp:

Za prijatel prašuvam......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom