Едно е плата да земаат, друго е протестираат ... Они следат инструкции ... Башка не го гледаш мице, како бубаче е.... тие оком он скоком... Поконструктивна опозиција во предавствово, неможеа да најдат... И поголема потврда дека никој нема да врати ништо назад, од изјавата на мице дека „ако има 80 пратеника и бадинтер ќе го врати името“ нема... Коа ќе дојде на власт ќе не труе секои избори, како му требаат 80 души за да го врати името....Па нормално дека има кој да ги плаќа, прашај во по невладините колку е минимална плата ќе ти стане јасно![]()
Пуче пизда, разјеба се друштво!Само ми е страв и редот на Лет3 да не дојде
Тешко ќе оди...Најнови вести. Ексклузива:
1. Во овие моменти полиција е влезена во станот на Катица Јанева во Скопје. Се очекува привефување и 30 дневен притвор.
Пораки на чет клиенти (Viber, WhatsApp, Skype) не можеш да видиш преку операторТЕЛЕФОНОТ Е ОДЗЕМЕН ЗА ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ИМАЛО КОМУНИКАЦИЈА МЕЃУ ОБВИНИТЕЛОТ И ОСОМНИЧЕНИОТ
Да бе ние нафта пиеме, као само на нејзиниот телефон може да се види дали имала комуникација со осомничениот, не постои запис кај мобилниот оператор, кој се вади за неколку секунди ....[DOUBLEPOST=1563233864][/DOUBLEPOST]црпе најави ли прес за утре у 12?
Во торба што ја купил 20к еур носел 5к еур...Никој не ја постирал веста... се обидол да избега, а со него биле Лила, Варошлија и уште една жена од 1ТВ. Носеле и торба од 5000 евра со нив.
Лила и СерГеј бе...![]()
Ништо чудно со нејзиниот факултетски просек да разбрала дека кога ја избрале за специјален обвинител дека треба да организира криминал а не да го гониI jas mislam deka Prasica e postavena za spec poradi nejziniot IQ......site zadovolni na kraj....
Па тешко ќе оди, видија колкава е.[DOUBLEPOST=1563258043][/DOUBLEPOST]Денот по утрото се познава, имаше членови може и јас бев меѓу нив не се сеќавам дебатиравме за нејзината харизма ала мртов коњ и фонд на зборови - колку што има заби. Се докажа дека нема капацитет за ништо освен да работи по инструкции и по рефлекс - лева рака десен џеб.Тешко ќе оди...
Мислам дека има имунитет.
Сеа у затвор ќе повежба, за следниот одмор што ќе оди, ќе биде топ...[DOUBLEPOST=1563258435][/DOUBLEPOST]Па тешко ќе оди, видија колкава е.
е да... ако оставила некаква трага...Пораки на чет клиенти (Viber, WhatsApp, Skype) не можеш да видиш преку оператор![]()
Аман бе човек, како верувате на вакви теории не можам да ви се изначудам. Абе ова е на ниво на мубет во селска продавница седнати на гајба пиво со мортадела и вегета. Не знам што понатаму би разговарале кога веруваш во ова, на ниво на рамна земја, кемтраилс, вонземјани, лек за рак и сида итн...Одговор на прашањата под број 3,4,5 и 6 е ДА!
Одговор на 1 и на 2 прашање е:
1. Затоа што “светските сили“ ОТАН земјите и нивните власти се демократски и многу добри тие се човекољубци (тие толку многу се добри што за да не заштитат од ... дури и името ни го сменија, кој нормален би барал повеќе?).
2. Заради тоа што се многу добри и се човекољубци и сакаат да не заштитат не “пикнуваат“ во НАТО.
Инаку јас сметам дека главните причини се овие што ги реков под 1 и 2 (многу се добри и многу не сакаат) а другите се споредни.
Си можел да во истиот контекст поставиш и други дополнителни прашања ама сепак и тие се од понизок приоритет.
Нема да формира, нема игра со албанците. Ако има избори, тие се за СДС да добие легитимитет за нови 4 години. Треба планот да се доспроведи.Ама Мицко и да формира влада, невладините ќе му протестираат секој ден и ќе го бутнат. Неможеш да имаш десничарска власт ако имаш невладин сектор.
Едина опција е Мицко да омекне до степен да отиде лево ако сака да биде некогаш премиер![]()
Геро се сврти, виде секогаш имал сенс да се спасува[DOUBLEPOST=1563259339][/DOUBLEPOST]Јако е како Груевските полтрони сега дркаат на Геро, до вчера беше сенилен шушкач и петоколонаш![]()
Све што можатНе сум во тек, од кој бизнисмен барале толку рекет (Камчев, Самсоненко или некој друг)?