Оти немаТ којМе интересира само зашто Охриѓани не се организираат и стават еден 35 метарски Крст, на Самуиловата тврдина , исто така дивоградба , во знак на протест за џамијата конкретно?
И после во Тетово најголемата џамија на регионов, па црква една огромна во Скопје и ќе ни остане само да се молиме за леб.Ме интересира само зашто Охриѓани не се организираат и стават еден 35 метарски Крст, на Самуиловата тврдина , исто така дивоградба , во знак на протест за џамијата конкретно?
Ако не е на Нефи крстот, ондак ќе им го срушат со се Самоиловата тврдина...Ме интересира само зашто Охриѓани не се организираат и стават еден 35 метарски Крст, на Самуиловата тврдина , исто така дивоградба , во знак на протест за џамијата конкретно?
Кој релативизатор си ти, боже сачувај... 100 нови изградени џамии на една нова црква има бе гној еден гнојосан[DOUBLEPOST=1563116392][/DOUBLEPOST]И после во Тетово најголемата џамија на регионов, па црква една огромна во Скопје и ќе ни остане само да се молиме за леб.
Следната песна на патриотските митинзи ќе биде: „Охрид е Македонски град“.Ако не е на Нефи крстот, ондак ќе им го срушат со се Самоиловата тврдина...
Западни Страни во Бугарија ги викаат пределите кои им ги зема Србија.јас на шега ама ЕВЕ го... со мала корекција, не сме западна туку југозападна Блгарија![]()
хехаа маме им ебам индијанско, па научиле и бос па слим филд па јоргован боја
И треба да биде фрустриран. 11 години ВМРО ништо не направи. Единствено Скопје 2014.
Повеќе цркви, повеќе попови, повеќе џипови.Кој релативизатор си ти, боже сачувај... 100 нови изградени џамии на една нова црква има бе гној еден гнојосан
А повеќе џамии 500 евра плата а?Повеќе цркви, повеќе попови, повеќе џипови.
Повеќе џамии, повеќе јагнешко, повеќе протести.А повеќе џамии 500 евра плата а?
Повеќе попови, повеќе лопови...Повеќе цркви, повеќе попови, повеќе џипови.
Баш мислев тебе да те прашаме дали да се обесиме или да се фрлиме од џамија...Повеќе џамии, повеќе јагнешко, повеќе протести.
Платата и со џамии и со цркви таа ќе е. 200-250
Муабетиве ви се како од време турско.
Ние јаката економска држава па само верски објекти градиме.
Пола народ незнае гзот кај му е од долгови, они цркви и џамии зашто не граделе. Идете утепајте се заедно со владе и наќо.
Значи од дивоградба џамија, дојде муабетот за попови... Аферим...Повеќе попови, повеќе лопови...
На плажа работи на Малта наплаќа лежалки,кога е појако сонцето го фаќа шизофренија и да не ги замара го затвараат у соба со компјутер,тогаш тука се мрсулавиБаш мислев тебе да те прашаме дали да се обесиме или да се фрлиме од џамија...
Туку муабетот ми е... Кај се најде за сходно да спомнеш црква што се изградила една и тоа по план со Џамија која е изградена неплански и е диво градба... Како општо повеќето џамии што се градат... Како ја најде споредбата ме интересира? Кажи си дека сакаш сечени и ќе те сватиме...
Муабетот за попови стигна од прашањето зашто охриѓани не изграделе крст од 35 метра.Баш мислев тебе да те прашаме дали да се обесиме или да се фрлиме од џамија...
Туку муабетот ми е... Кај се најде за сходно да спомнеш црква што се изградила една и тоа по план со Џамија која е изградена неплански и е диво градба... Како општо повеќето џамии што се градат... Како ја најде споредбата ме интересира? Кажи си дека сакаш сечени и ќе те сватиме...[DOUBLEPOST=1563118594][/DOUBLEPOST]
Значи од дивоградба џамија, дојде муабетот за попови... Аферим...
Па нели на паркинг!?На плажа работи на Малта наплаќа лежалки,кога е појако сонцето го фаќа шизофренија и да не ги замара го затвараат у соба со компјутер,тогаш тука се мрсулави