Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
649
Поени од реакции
2.107
Ме интересира само зашто Охриѓани не се организираат и стават еден 35 метарски Крст, на Самуиловата тврдина , исто така дивоградба , во знак на протест за џамијата конкретно?

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Ме интересира само зашто Охриѓани не се организираат и стават еден 35 метарски Крст, на Самуиловата тврдина , исто така дивоградба , во знак на протест за џамијата конкретно?
Оти немаТ кој
После друг ќе им е крив

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.904
И после во Тетово најголемата џамија на регионов, па црква една огромна во Скопје и ќе ни остане само да се молиме за леб.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.682
Поени од реакции
88.606
Ако не е на Нефи крстот, ондак ќе им го срушат со се Самоиловата тврдина...

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
И после во Тетово најголемата џамија на регионов, па црква една огромна во Скопје и ќе ни остане само да се молиме за леб.
Кој релативизатор си ти, боже сачувај... 100 нови изградени џамии на една нова црква има бе гној еден гнојосан[DOUBLEPOST=1563116392][/DOUBLEPOST]
Ако не е на Нефи крстот, ондак ќе им го срушат со се Самоиловата тврдина...
Следната песна на патриотските митинзи ќе биде: „Охрид е Македонски град“.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
D

Deleted member 12196

Гостин
И треба да биде фрустриран. 11 години ВМРО ништо не направи. Единствено Скопје 2014.
За две години СДС успеа многу да направи. Воведе двојазичност, се откажа од Македонците во Источна и Јужна Македонија (нели ние сме Северна), како круна на сè, го продаде името... Недостига уште Гоце Делчев да го побугарчат, па успехот ќе биде комплетен.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.904
А повеќе џамии 500 евра плата а?
Повеќе џамии, повеќе јагнешко, повеќе протести.
Платата и со џамии и со цркви таа ќе е. 200-250

Муабетиве ви се како од време турско.
Ние јаката економска држава па само верски објекти градиме.
Пола народ незнае гзот кај му е од долгови, они цркви и џамии зашто не граделе. Идете утепајте се заедно со владе и наќо.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Повеќе џамии, повеќе јагнешко, повеќе протести.
Платата и со џамии и со цркви таа ќе е. 200-250

Муабетиве ви се како од време турско.
Ние јаката економска држава па само верски објекти градиме.
Пола народ незнае гзот кај му е од долгови, они цркви и џамии зашто не граделе. Идете утепајте се заедно со владе и наќо.
Баш мислев тебе да те прашаме дали да се обесиме или да се фрлиме од џамија...
Туку муабетот ми е... Кај се најде за сходно да спомнеш црква што се изградила една и тоа по план со Џамија која е изградена неплански и е диво градба... Како општо повеќето џамии што се градат... Како ја најде споредбата ме интересира? Кажи си дека сакаш сечени и ќе те сватиме...[DOUBLEPOST=1563118594][/DOUBLEPOST]
Повеќе попови, повеќе лопови...
Значи од дивоградба џамија, дојде муабетот за попови... Аферим...

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Туку муабетот ми е... Кај се најде за сходно да спомнеш црква што се изградила една и тоа по план со Џамија која е изградена неплански и е диво градба... Како општо повеќето џамии што се градат... Како ја најде споредбата ме интересира? Кажи си дека сакаш сечени и ќе те сватиме...
На плажа работи на Малта наплаќа лежалки,кога е појако сонцето го фаќа шизофренија и да не ги замара го затвараат у соба со компјутер,тогаш тука се мрсулави

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.904
Туку муабетот ми е... Кај се најде за сходно да спомнеш црква што се изградила една и тоа по план со Џамија која е изградена неплански и е диво градба... Како општо повеќето џамии што се градат... Како ја најде споредбата ме интересира? Кажи си дека сакаш сечени и ќе те сватиме...[DOUBLEPOST=1563118594][/DOUBLEPOST]
Значи од дивоградба џамија, дојде муабетот за попови... Аферим...
Муабетот за попови стигна од прашањето зашто охриѓани не изграделе крст од 35 метра.

Со ова сечени, се гледа каков морон си. Нема потреба од дополнителна конверзација со некој кој има мозок голем колку амеба.

На плажа работи на Малта наплаќа лежалки,кога е појако сонцето го фаќа шизофренија и да не ги замара го затвараат у соба со компјутер,тогаш тука се мрсулави
Па нели на паркинг!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom