Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
"Dobro jutro džezeri, dobro jutro majstori..."
Treba mi mala pomoč...U koja ts listi ima Travel Xp sa prijevod ?
@Sota ?!
@Sota ?!

Последно уредено:
Mislim da je u svakom slucaju pozitivno da na ovom forumu ima ljudi kao Milutin i jos mnogo drugih koji imaju znanja volje i zelje da urade i pokazu nesto iz svoje domace radionice.
Bravo Milutine i samo nastavi tako.
pozdrav

Mislim da je u svakom slucaju pozitivno da na ovom forumu ima ljudi kao Milutin i jos mnogo drugih koji imaju znanja volje i zelje da urade i pokazu nesto iz svoje domace radionice.
Bravo Milutine i samo nastavi tako.
pozdrav
a šta kažeš koliko ih ima van foruma, kakve fajde imaš Ti i od jednih i od drugih, o kakvom saznanju govoriš , o saznanju da on ima
Sad uporedite ovoga sa hop-cupom svi ga pljuju, a običan svet NIKADA DO SADA nije imao toliko listi i nagledao se, i ja sam ga napadao, dokle će trajati, pa ko i sve ove liste koje niste videli, neke ubije ali ratio mu je 88:1 u korist trenutno živih listi, sve to imate u and. stBu, što ima ste videli u klipu, osim lista sa live tokenom, al od M M nike vajde, a hop-cup, ne valja????????????????????????????????????????????
Šta su vam dali D3n1s, Boki, Miki147 Lošmij White SaleZli ,moja amaterska malenkost(P2P oblast)..................Naglašavam DALI ,ne SLIKALI da vam vade mast

Последно уредено:
Pa niko ga i ne sprecava da skine listu za sebe.Ali zasto je staviti ovako javno i unistiti?To nikad necu moci da shvatim.
zasto go ne interesira on je bugarin gleda da po vasi forumi se stavljat bg listi i on resil da uzvrati po naj -glupi nacin nesto kao kontra mera.Mislim da ti je sad sve jasno.

@ogorelica
U mom postu mislim da nisam nigdje spomenuo nesto negativno o Hopcup i njegovim postovima.
Ukoliko je neko naucio i iskoristio saznanja iz njegovih postova to je svakako pozitivno.
Ja licno pronadem poneku listu sa staromodnim skeniranjem a ponekad i dobijem neku dobru listu od ljudi koji imaju vise znanja od mene kad su ove stvari u pitanju.
Svi nismo zavrsili za programere a mozda i nemamo toliko slobodnog vremena za ovaj hoby svaki dan.

Ugodan vikend svim clanovima Kajgane

72295581dcd1.gif

Ne vidim što bi nekom smetalo, čovek postavio sliku i dao ostalima do znanja da se i to može gledati. Valjda bi bio dobrica kad bi svoj rad objavio i uništio. Možda je baš njemu pomoglo to što smo mu dali do znanja da se to može gledati.

Attachments

Последно уредено:
Vicevi
Vic Dana : Kako sestra prima spe….

Došla 2 studenta u banku sperme:
• Hajde sad, jedan po jedan u sobu. – reče im dežurna sestra.
Uđe prvi unutra, i ona mu izdrka. Posle uđe drugi i zadrži se malo duže. Kada je izašao, kolega ga pita:
• Kako ti je bilo? Meni je izdrkala!
• Meni je popušila!
Onda prvi otrča do sestre i upita je:
• Sestro, zašto i meni niste popušili?
• Zato što gospodin ima dopunsko zdravstveno osiguranje

Podaruvam linija na pp na koj nema
25.02.2018 14:54:20 25.02.2020 14:54:20

Dadeno>>>>

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom