a šta kažeš koliko ih ima van foruma, kakve fajde imaš Ti i od jednih i od drugih, o kakvom saznanju govoriš , o saznanju da on imaMislim da je u svakom slucaju pozitivno da na ovom forumu ima ljudi kao Milutin i jos mnogo drugih koji imaju znanja volje i zelje da urade i pokazu nesto iz svoje domace radionice.
Bravo Milutine i samo nastavi tako.
pozdrav
pa zasto ne sta go sprecava da skine lista -nista.Zasto da ceka da uradi to neki drug kad sam moze da uradi to.I ti sad mislis da si naprevio veliku stvar?Skines listu sa jednog foruma i javno je okacis ovde da bi je unistio!Bravo "majstore"!
Pa niko ga i ne sprecava da skine listu za sebe.Ali zasto je staviti ovako javno i unistiti?To nikad necu moci da shvatim.pa zasto ne sta go sprecava da skine lista -nista.Zasto da ceka da uradi to neki drug kad sam moze da uradi to.
zasto go ne interesira on je bugarin gleda da po vasi forumi se stavljat bg listi i on resil da uzvrati po naj -glupi nacin nesto kao kontra mera.Mislim da ti je sad sve jasno.Pa niko ga i ne sprecava da skine listu za sebe.Ali zasto je staviti ovako javno i unistiti?To nikad necu moci da shvatim.
Hvala drug....Ali meni treba ts lista gđe je stavljen prijevod automatski na naš jezik jer kod fluss, udp, etc strimove gđe se treba izaberiti prijevod kod mene na smart tv to neče....još jednom hvala....[DOUBLEPOST=1563036795][/DOUBLEPOST]list
Daj nam neku svježiju sliku da vidimo radi li ti i daljeEvo dva bracija rade na vlc ko podmazani hehehehzahvaljujuci Internationalu hvala brate
![]()