Јас го имам неколку пати гледано , и воопшто не ме воодушеви , немаше ич големо влијание на играта на Лацио и Србија . Лани имаше лоша сезона во Лацио , и сега да се донесе во премиер лига за тие пари мислам е неверојатно глуп потег , што ми кажува можда стварно ќе дојде во Man UtdЈас тој Милинкович не сум го гледал ама тие скаути наши ако мислат дека може да се доразвие нека платат 50м.Сега за овој ги дупат со 50м,а со Мегваер решето ги направија.
Таман за Елиф Елмас можеме да штанцаме, ќе му го убрзаме трансферот у Италија и можда поише пари ќе извади дечкотоЈас го имам неколку пати гледано , и воопшто не ме воодушеви , немаше ич големо влијание на играта на Лацио и Србија . Лани имаше лоша сезона во Лацио , и сега да се донесе во премиер лига за тие пари мислам е неверојатно глуп потег , што ми кажува можда стварно ќе дојде во Man UtdEd Woodward ladies and gentleman
За тие пари што Лацио ги бара можеа да гo купат Ndombélé , Eriksen, Tielemans или Pepe... и ред други класа играчи , затоа мислам само го користат Man Utd за да генерираат интерес за Миленкович , нема шанси тие пари да ги дадат за него[DOUBLEPOST=1562863958][/DOUBLEPOST]Сега Nikola Milenković ??? 45 милиони???? Што е бе со Србиве што не користат да си ги промовираат имињатаДај ние да почнеме да постираме вести дека Man Utd сака да го купи Enis Bardhi за 50 милиони или А. Трајковски , стварно со овие fake news претераа
Manchester United are interested in Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic, according to Sky in Italy.
Како и секогаш, си пумпаат цени.
Миленковиќ е стоперот, Милинковиќ е везистот, изгледа мисли за стоперот, ако не се има збунето, зошто и Лемина го пишал Ламина
Како и секогаш, си пумпаат цени.
Може да е и typo ако куцал од телефон. За штоперот мислиМиленковиќ е стоперот, Милинковиќ е везистот, изгледа мисли за стоперот, ако не се има збунето, зошто и Лемина го пишал Ламина![]()