Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Можам по цели месеци без благо, ако не рачунаме овошје во благо нормално. Рафиниран шекер е многу многу штетен, ја старее кожата итн..

Не, сабајле на станување прва работа што ја правам мавам два три реда чоколадо или што и да има благо.

Јас комотно можам да издржам два дена без јадење а не пак без благо.

Не, сабајле на станување прва работа што ја правам мавам два три реда чоколадо или што и да има благо.
Ама дали можеш да издржиш 2 дена без овесни снегулки??????

Можам не ми е проблем. Порано не можев, бев зависен. Кога ќе снемав дома, а ќе ме фатеше криза земав шеќерот и со лажица јадев. Сега неам проблем можам и повеќе од два дена без благо.

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Ја со години 100g чоколадо доручкуем. Можда не секој ден, али постојат и други добри ствари (колачи, пудинзи...).

Ја со години 100g чоколадо доручкуем. Можда не секој ден, али постојат и други добри ствари (колачи, пудинзи...).
Баш пишував во една друга тема за ова, нешто во врска депресија. Бев на одмор и дома улежан, и така после будење одма чоколадо и преку ден исто. Три големи од 300 грама ги изедов за 5 дена и ептен лоша ми беше неделата, без мотивација и волја, успорен, раздразлив, несоници ме мачеа. Веројатно немаш такви нуспојави, можда е ствар на навика и слично. Мене ми сметаше.

Баш пишував во една друга тема за ова, нешто во врска депресија. Бев на одмор и дома улежан, и така после будење одма чоколадо и преку ден исто. Три големи од 300 грама ги изедов за 5 дена и ептен лоша ми беше неделата, без мотивација и волја, успорен, раздразлив, несоници ме мачеа. Веројатно немаш такви нуспојави, можда е ствар на навика и слично. Мене ми сметаше.

Шеќерот ти смета, не чоколадото.

Тоа и јас понекад си доручкувам чоколадо кога ќе ми здосади од стандарден доручек . А кога имам дома сутлијач, обавезно тоа го доручкувам

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Пробајте чоколадо со стевиа, можно е да не ви направи проблем од аспект на апатија.

Читам на состојките од некои чоколади недостасува шеќер. Можно е чоколада без шеќер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom