Ти не ја гледаш врската помеѓу “овај пренк“ и екипата која носи закони за енергетика, шмрка кока, или носењето на бегалци во Македонија?Мораше овој пренк да го избацат сега. Секој куртон но и многу нормални луѓе сега со тоа се занимаваат. Како што се занимаваа со Богоевски и кока, или швалерајот на Диме Спасов. Да не беше овој пренк сега избацен за што ќе се збореше?
Најверојатно за небитни работи како изјавата за бегалците, или за законот за енергетика, кој грубо кажано не им дозволува на граѓаните да си произведуваат струја, или за тендерите на Рашковски.
Некако ми се чини дека не си ми го разбрал постот.Ти не ја гледаш врската помеѓу “овај пренк“ и екипата која носи закони за енергетика, шмрка кока, или носењето на бегалци во Македонија?
Добро еве штом не знаеш да ти речам се работи за исти лујџе, значи ако си заминат нема повеќе да има ваков срам и блам...
Знаеш ли дека ме изеде туѓ срам, како и со кој образ да речам дека ЗЗ е премиерче, нема шанси за такво нешто ќе ме утепуат од заебанции.
Да Заев ги платил дечкиве од Русија да го направат овој пренк се со цел народот да го сврти вниманието од Рашковски кон него. Вау каков господин, се грижи за неговите луѓе. Вие господине Заев сте нашиот суперхерој. Captain North Macedonia !Мораше овој пренк да го избацат сега. Секој куртон но и многу нормални луѓе сега со тоа се занимаваат. Како што се занимаваа со Богоевски и кока, или швалерајот на Диме Спасов. Да не беше овој пренк сега избацен за што ќе се збореше?
Најверојатно за небитни работи како изјавата за бегалците, или за законот за енергетика, кој грубо кажано не им дозволува на граѓаните да си произведуваат струја, или за тендерите на Рашковски.
Значи генијалниот Заев, за да замачка очи, смислил вакво нешто. Или генијалниот Маричиќ, освојувачот на Ал Џезеира. Да го спасат Рашковски, да ги протнат мигрантиве и да не се буни народ за новиот закон за енергетика, да не се зборува за дивоградбите во Охрид... уште од 2018та ја терале оваа работа и ја чувале во фиока до вчера.Мораше овој пренк да го избацат сега. Секој куртон но и многу нормални луѓе сега со тоа се занимаваат. Како што се занимаваа со Богоевски и кока, или швалерајот на Диме Спасов. Да не беше овој пренк сега избацен за што ќе се збореше?
Дефокусирње на јавноста не е воопшто нова работа. Се користи тука уште од поодамна, од страна на двете опции. Инаку, ја не тврдам отсечно дека они тоа сега го избациле заради тоа. Ја само реков дека да не се збореше за пренкот, ќе се збореше за тие работи.Значи генијалниот Заев, за да замачка очи, смислил вакво нешто. Или генијалниот Маричиќ, освојувачот на Ал Џезеира. Да го спасат Рашковски, да ги протнат мигрантиве и да не се буни народ за новиот закон за енергетика, да не се зборува за дивоградбите во Охрид... уште од 2018та ја терале оваа работа и ја чувале во фиока до вчера.