Каде да наjдам? [Food Edition]

• Креатор на темата Креатор на темата davidov
  • Време на започнување Време на започнување
Preporacajte lut sos. Najlut sto imase niz marketive ovde bese ovoj srpski, sto ne e mnogu mnogu lut.

iDgxJGY.jpg

Zdravo na site. Ne e bas hrana ali ne najdov druga tema. Dali nekoj znae kade vo Makedonija moze da kupam kafe diskovi za tassimo mashina za kafe?
Јас колку што знам нема. Имам и јас Bosh Tassimo машина за кафе и капсули нема во МК, нема ни во ЛИДЛ. Последен пат купував од Германија, претходно од Чешка. Искрено не ја користам многу, едно поради немање капсули, друго поради неисплатливоста. Користам машина за еспресо од Сетек во која се става мелено еспресо.

Јас колку што знам нема. Имам и јас Bosh Tassimo машина за кафе и капсули нема во МК, нема ни во ЛИДЛ. Последен пат купував од Германија, претходно од Чешка. Искрено не ја користам многу, едно поради немање капсули, друго поради неисплатливоста. Користам машина за еспресо од Сетек во која се става мелено еспресо.

Fala na odgovorot. Ja ustvari i ne pijam kafe ali imam nova masina tasssimo sho taka mi stoe pa sakav da ja donesam vo mk, ali izglea u cela mk nema kapsuli.

Fala na odgovorot. Ja ustvari i ne pijam kafe ali imam nova masina tasssimo sho taka mi stoe pa sakav da ja donesam vo mk, ali izglea u cela mk nema kapsuli.
Јас ја добив на поклон од пријатели во Чешка. Капсули барем до сега во МК не може да се најдат

Preporacajte lut sos. Najlut sto imase niz marketive ovde bese ovoj srpski, sto ne e mnogu mnogu lut.

iDgxJGY.jpg

И ја сум у потрага заден период по некој лут лут сос, али слабо кај нас. Ако најдеш нешто сподели тука :)

Каде да најдам Копанички кашкавал?
Во големите маркети го нема нигде, проверив.

Квалитетен интегрален леб, со најмалку 70 проценти интегрално брашно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom