dobra vece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dajem jedan panel, da se javi odmah neko, ko zna u pp
ima li zainteresiranih??
јас сум заинтеренсиран ако може прати миdajem jedan panel, da se javi odmah neko, ko zna u pp
ima li zainteresiranih??
Panel otišao, molim ne pišite u ppdajem jedan panel, da se javi odmah neko, ko zna u pp
ima li zainteresiranih??
Тие од Kodi addon не може да ги извадиш освен да го контактираш авторот што го направил адонот дали ќе биде љубезен да ти ја даде листата.Дали може некако да ги екстрахирам каналите од Коди аддон и да ги направам m3u или датотека и да ги користам на Смарт Тв кој не е андроид можам само ИПТВ апликации да користам
Тие од Kodi addon не може да ги извадиш освен да го контактираш авторот што го направил адонот дали ќе биде љубезен да ти ја даде листата.
Te kanale mozes recimo iz Live TV Srbija da izvuces sa URL Helperom ili URL Snooperom.Ja sam vadio strimove odatle.Pustis kanale i ukljucis URL Helper i imas strim.Тоа ме интересираше.Пример Лајф ТВ Србија и место преку коди да си направам м3у и да си гледам на ТВ не е згодно на лаптоп но ништо од тоа .