Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде составете едно тикетче од 4-5 квота со Вимболдонов. Да пуштиме една 50ка европска.
Nole, rafa, raonic, federer, site 3:0 halep i pliskova 2:0... igraj u mozzart tamu ovie tipovi ti se visoka kvota, recimo za nole 1.40 davaat

Последно уредено:
Дечки денес на џокович имаат грешка копачка ставено плус 17.5. Ако се уплати што се случува после? Ако ја поправат грешката всжи уплатата на тој коефициент или не?

Дечки денес на џокович имаат грешка копачка ставено плус 17.5. Ако се уплати што се случува после? Ако ја поправат грешката всжи уплатата на тој коефициент или не?

Nema da vazi, ne pijat nafta kladilnicite

Ништо ја поправиле грешката.

Ако не ја видат до внесувањето на резултат ќе ти помине, а во било кој друг период ако ја видат ќе ти биде квота 1. Ова го кажувам за во иднина да си знаеш, сега Џокович е сменет.

Eve moi tipovi pa so srekja
Wawrinka bemelmans hendikep 2
Gojivcuk Bautista agut hendikep 1
Karlovic arnaboldi prv set 12. 5 minus (da nema tajbrejk) 1.85[DOUBLEPOST=1561994249][/DOUBLEPOST]
Eve moi tipovi pa so srekja
Wawrinka bemelmans hendikep 2
Gojivcuk Bautista agut hendikep 1
Karlovic arnaboldi prv set 12. 5 minus (da nema tajbrejk) 1.85
Лошо ама за среќа одбрав карлович минус 12.5 прв сет. Чекав изненадувања ама не се случија.

Последно уредено:
идете ал ин томљанович да се извадите ИН ЛАЈВ ;)

Nekoe tenische za utre ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom